Vesti

POČINJE PRODAJA KARATA ZA ARSENAL FEST! NABAVITE PRVE I NAJPOVOLJNIJE ULAZNICE!

today27. oktobar 2023.

Background

U petak, 27. oktobra, tačno u 12h, počinje prodaja prvog kontigenta kompleta ulaznica za Arsenal fest 2024! Četrnaesto izdanje Arsenal festa u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu trajaće tri dana, od 27. do 29. juna 2024, a komplet karata za sve tri festivalske večeri koštaće 3.500 dinara u promotivnom periodu.

U pitanju je prvi kontigent ulaznica, po povlašćenoj ceni, za najvernije fanove Arsenal Festa. Karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima i na sajtu Tickets.rs.

 

FOTO: Milan Savić, Arsenal Fest promo

 

Arsenal Fest će narednog juna biti održan u punom kapacitetu festivalskog prostora jer će biti završeno renoviranje čuvenog tornja koji krasi Knežev Arsenal od 19. veka. Podsetimo, ove godine je prestižnu manifestaciju posetilo više od 40.000 ljudi koji su uživali u nastupima preko 60 umetnika iz 16 zemalja sveta.

Arsenal fest će 2024. biti u znaku dobre muzike, ali i svetla. Biće obeleženo 140 godina otkad je, 1884, u Vojno-tehničkom zavodu u Kragujevcu, zasijala prva sijalica na Balkanu. Izvesno je da će izvođači naredne godine na Main, Garden i Explosive DJ stageu nastupiti u posebnom, do sada neviđenom ambijentu, pa je realno da Arsenal 2024. ponovo podigne standarde na još viši nivo i donese nove rekorde po broju posetilaca.

Budite među prvima koji će obezbediti svoje mesto na sledećem Arsenal Festu i spremite se za vrhunsko uživanje u muzici u srcu Šumadije!

 

 

COVER FOTO: Milan Savić

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

KRALJ ČAČKA U DORĆOL PLATZU 11. NOVEMBRA

Zemlja nije njegov dom, ali to i jeste glavni dragulj njegove krune. Kroz svoje slike, stihove i pesme vodi nas na razne planete - KRALJ ČAČKA. Mešanjem džeza, bluza, rokenrola i šansona kreirao je autentični izraz, koji je iz zadimljenih lokalnih kafanica vrlo brzo stigao do respektabilnih koncertnih dvorana. https://youtu.be/tvli1c_2caQ ,,Opasnom magistralom – preko raskrsnica i pored stranputica – sa gitarom preko ramena, kao junak starih dobrih filmova, Kralj je […]

today27. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA