Vesti

PLANET KARAVAN OBJAVIO NOVI VIDEO ZA PESMU ,,IŠČEZLE NITI“

today4. februara 2022.

Background

Rok bend Planet Caravan objavio je video za pesmu „Iščezle niti“, drugi singl sa albuma „Aramat“, objavljenog krajem prošle godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

Nakon najavnog singla „Delfin“, smederevski rokeri Planet Caravan objavili su i drugi spot sa svog drugog studijskog albuma, za pesmu „Iščezle niti“.

,,Pesmu posvećujemo svim dobrim ljudima koji su poklekli pod pritiskom koji nosi život i ovo užasno vreme i ’iščezli’“ kažu članovi benda i dodaju da kada su je pisali nisu razmišljali o tome da će njena tematika i poruka biti aktuelni upravo sada: „Naša poruka je da nema stajanja i da borba mora da se nastavi, ma koliko to teško bilo.“

Pesma je snimana u studiju „Paradox“ u Smederevu (Srđan Branković), a miks je rađen u studiju „Mašina 23“ u Beogradu (Saša Otašević). Specijalni gost na klavijaturama je Milan Vasiljević iz grupe NeeD.

Režiju spota potpisuje Željko Milojević, a glavni glumac u spotu je Nebojša Neco Marić, član grupe R.U.LJ.A.

Album „Aramat“ je dostupan na svim relevantnim muzičkim platformama, a fizičko izdanje očekuje se u toku 2022.godine.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

RUNDA ZA NAJBOLJE U 2021. GODINI!

Regionalno udruženje nezavisnih diskografa RUNDA je i ove godine organizovala nagradu RUNDA, te izabrala najbolja izdanja, pesme i izvođače unutar članstva  u minuloj godini (zaključno sa 31.12.2021.). U konkurenciju su mogla ući samo izdanja članova Runde, te je svaki od njih mogao nominirati u tri kategorije: NAJBOLJI ALBUM NAJBOLJA PJESMA NAJBOLJI IZVOĐAČ Za nagrade je u svim kategorijama nominirano 50 albuma, 83 pesme, te 54 izvođača. U odabiru najboljih su […]

today3. februara 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA