Vesti

PLANET CARAVAN JE OBJAVIO VIDEO SPOT ZA PESMU ,,ARAMAT“

today21. marta 2023.

Background

Grupa Planet Caravan objavila je video spot za pesmu „Miris grada“, treći singl sa aktuelnog albuma „Aramat“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

„Miris grada“ je ljubavna priča prenešena u surovo okruženje velikog grada. Zanesenost i zaljubljenost se sudaraju sa surovom realnošću i postaju priča o svima onima koji se bore i pokušavaju da prate svoje snove, uprkos velikim preprekama i nerazumevanju okoline.

Pesma je snimana u studiju „Paradox“ u Smederevu (Srđan Branković), a mix je u studiju „Mašina 23“ radio Saša Otašević.

Režiju i kameru video spota potpisuje Željko Milojević, a video produkciju Artnet Studio.

Panet Caravan su Dragan Vukotić (vokali), Miloš Šomi Nikolić (gitara), Aleksandar Urošević (gitara), Dražen Urukalo (bas gitara) i Nikola Likić (bubnjevi). Gost na klavijaturama je Milan Vasiljević iz grupe NeeD.

Video spot za pesmu „Miris grada“ možete pogledati ovde:

Album „Aramat“ grupe Planet Caravan dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ODABRANI SU MLADI MUZIČKI PROFESIONALCI REGIONA – NEW FACES 2023.

Nova regionalna inicijativa NEW FACES 2023 po prvi put je odabrala deset perspektivnih mladih muzičkih profesionalaca (mlađih od 30 godina) koji su aktivno uključeni u muzičku industriju regiona bivše Jugoslavije. Odabranih deset su već ostvarili veliki uticaj u svom lokalnom i širem muzičkom okruženju i veoma su motivisani u svom radu, koji već daje rezultate. Otvorenim pozivom, na koji je pristiglo više od 100 prijava, festivali i konferencije Kontakt (Srbija), […]

today20. marta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA