Vesti

VELIKI PINK FLOYD TRIBUTE SHOW STIŽE U SRBIJU!

today15. novembra 2022.

Background

Vrhunski show i jedinstvenu Pink Floyd magiju doživećete u nedelju, 20. novembra od 20h u Hangaru Luke Beograd!

Nakon najvećeg australijskog i najvećeg britanskog, prvi put u Srbiju dolazi najveći evropski Pink Floyd Tribute projekat!

U Beograd nam dolazi devetočlani sastav sačinjen od profesionalaca i istinskih fanova grupe Pink Floyd. Kako uz ovo legendarno ime ide i zahtevna produkcija, za audio i vizuelni doživljaj će se, pored sjajnih muzičara na bini, postarati i Full Production, zatim Johnny Grudić, producent, inženjer zvuka i muzički direktor projekta, kao i dizajner svetla Dino Petrina.

„Hey you“, „Wish you were here“, „Time“, „Learning to fly“, „Great gig in the sky“, „Shine on you crazy diamond“ i mnogi drugi hitovi odvešće vas na putovanje kroz sve faze rada Pink Floyda.

Projekat je nastao i osmišljen je u maju 2016. godine od strane niza karlovačkih muzičkih entuzijasta koji su okupili pomno odabrane muzičare sa ciljem da kvalitetno i verno izvode muzički opus grupe Pink Floyd. Koncept je zamišljen kao audio-vizuelni show koji će fanove Pink Floyda vratiti kroz vreme kako bi doživeli njihovu izvedbu uživo.

„Show je napravljen kao tribute performans koji ima sve komponente – zvuk, video, svetlosni efekti i muzički aranžmani vrlo su slični originalnom izgledu Pink Floyda“ kažu članovi benda koje uvek prate muzički producent, inženjer zvuka, video tehničar i reditelj rasvete.

Ekipa ovog sjajnog Pink Floyd tribute projekta jako se raduje koncertu u Beogradu:„Sviraćemo sve planetarno poznate hitove jednog od najznačajnijih muzičkih sastava u istoriji muzike“ kažu Flojdoci i naglašavaju koliko muzika ovog benda znači i njima kao muzičarima: „Na muzici Floyda smo odrastali, širili muzičke vidike. Tada, na samim počecima bavljenja muzikom nismo mogli ni da zamislimo da ćemo se jednog dana uhvatiti tako zahtevne materije i pokušati da je savršeno reprodukujemo… i da će nam to po svim dosadašnjim kritikama poprilično ići od ruke“.

Pred svoj prvi beogradski koncert, članovi benda kažu da očekuju u Hangaru Luke Beograd veliki broj kolega muzičara i znaju da će „svi redom u publici“ biti poznavaoci opusa grupe čiju muziku sviraju: „Daćemo sve od sebe da mogu da zatvore oči i čuju Pink Floyd, da sa ovog koncerta kući odu punog srca i nose lepe uspomene!“

Ulaznice za koncert možete kupiti na nekom od prodajnih mesta Tickets-a i online na https://tickets.rs/tour/pink_floyd_tribute_show_541.

Prvih 300 ulaznica u prodaji su po ceni od 1200 RSD. Drugih 300 ulaznica prodavaće se po ceni od 1500 RSD. Nakon 600 prodatih ulaznica, njihova cena biće 1800 RSD, a na dan koncerta 2200 RSD.

FOTO: Promo materijal /Cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NEMI PESNIK ZAOKRUŽUJE ALBUM VIDEO SPOTOM ZA PESMU ,,SLUČAJNO“

Pop rok bend Nemi pesnik je prošle godine objavio album „Slobodna volja“ kojim je krunisan uspeh singova „Okeani rozea“, „Trener života“, „Slučajno“, a pre svega viralnim uspehom pesme „Koliko si luda“. Pored toga što je pomenuti singl poneo laskavu titlu „Hita godine 2020“ Radio Beograda 202, bend je naredne godine otvorio Exit festival. Gotovo su sve pesme sa debitantskog albuma „Slobodna volja“ postale poznate i rado slušane. Pre nego grupa […]

today10. novembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA