Vesti

PERO DEFFORMERO – PROMOCIJA ALBUMA ,,MUZIKA ZA LJUDE BEZ PRIJATELJA“

today26. septembar 2023.

Background

Grupa Pero Defformero i diskografska kuća Multimedia Music pozivaju vas na promociju albuma „Muzika za ljude bez prijatelja“ – u četvrtak, 28. septembra od 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

O izdanju „Muzika za ljude bez prijatelja“ tom prilikom će govoriti članovi benda, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović, kao i muzičar i prijatelj benda Aleksandar Milčev. Na promociji će izdanje biti dostupno po promotivnoj ceni, a fanovima će biti dostupan i merch koji su Deformerosi i Multimedia Music pripremili!

 

FOTO: Pero Defformero promo

 

Pero Defformero ovih dana proslavljaju veliki jubilej – 30 godina postojanja i rada. U to ime su objavili i svoj četvrti studijski album. Album „Muzika za ljude bez prijatelja“ grupe Pero Defformero objavljen je 4. septembra kao digitalno i fizičko CD izdanje za diskografsku kuću Multimedia Music. Na novom albumu nalazi se ukupno deset pesama čiju produkciju potpisuje Piknik studio, renomiranog producenta Gospodina Bandara, sa kojim je bend i ranije uspešno sarađivao. Verujemo da već uživate u novim pesmama intergalaktičke atrakcije, super-grupe iz četvrte dimenzije, hrabrih čuvara plamena 1G mreže i fiksne telefonije, u trećoj dimenziji poznatijih kao Pero Defformero, a uskoro ćete imati prilike da se sa njihovim novim izdanjem i bliže upoznate!

Naime, povodom ovih značajnih događaja za bend, Pero Defformeri su odlučili i da održe ekskluzivan klupski koncert u Zappa bazi (Beton hala, Bulevar vojvode Bojovića 30a), u subotu 7. oktobra u 21h. Na njemu će promovisati svoj novi album „Muzika za ljude bez prijatelja”, a ostatak repertoara će činiti najznačajnije pesme iz svih perioda njihove karijere!

 

Pero Defformero:

www.facebook.com/Pero.Defformero.band

www.youtube.com/user/PeroDefformero

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

 

 

COVER FOTO : Pero Defformero promo

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

ZATVOREN DOK’N’RITAM U DKSG PROGLAŠENJEM NAJBOLJIH FILMOVA I KONCERTIMA BENDOVA K.K.N. I MONAH

U Domu kulture „Studentski grad“ u subotu veče, 23. septembra je zatvoren 8. Dok’n’Ritam festival. Pod sloganom „Super 8 za večnost“ inspirisanim simbolikom broja osam koji u sebi nosi beskonačnost, i spoznaju da je promena stalna, mogli su se videti muzički dokumentraci koji istražuju živote i karijere muzičara, ali i njihova dela različitih žanrova. Slušali smo priče o muzičkim dokumentarcima u nastajanju, razgovarali o važnim muzičkim i filmskim temama i […]

today25. septembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA