Vesti

PERO DEFFORMERO SA NOVIM VIDEO SPOTOM TU GDE ,,BAMBUS ŠUMI…U HRAMU LJUBAVI“

today28. juna 2023.

Background

Grupa Pero Defformero objavila je novi video spot za pesmu „Bambus šumi… U hramu ljubavi“ kojim najavljuje album „Muzika za ljude bez prijatelja“ koji će u septembru biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Možda vam se dopadaju, možda i ne, ali jako je teško da niste nikada čuli za njih (jer jeste sigurno, u najgorem slučaju na nekom iskrivljenom afteru gde je neki dežurni šaljivdžija pustio njihov mega-hit, pesmu „Gastarbajter“). Od svoga osnivanja davne 1993. godine pa sve do danas, punih 30 godina kasnije, oni jednostavno nikoga ne ostavljaju ravnodušnim: Dame i gospodo – bend Pero Defformero!

Ove godine, preciznije prve nedelje septembra, Pero Defformero je rešio da na svoj veliki rođendan, kako sebe tako i svoju publiku, počasti novim albumom „Muzika za ljude bez prijatelja“. Na albumu će se naći 10 pesama i izlazi u izdanju Multimedia Music.

Naravno, bend je kao zagrevanje spremio i novi singl za pesmu „Bambus šumi“ koja takođe i otvara novi album.

„Nemojte ništa da brinete!“ poručuje Saša Friš, gitarista i osnivač benda: „Maksimalno smo se potrudili da, kao i na naših prethodnih 11 albuma, pesme budu klasičnog etno-trap-jazz formata… Tim koji ne dobiva – ubiva …ili tako već nekako, slično se piše…“

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

URNEBESNA, APOKALIPTIČNA, ALI ,,ZUBIĆ VILA“! IZAŠAO JE NOVI SPOT MILETA KEKINA

Mile Kekin je ,,skinuo" još jedan singl sa nedavno objavljenog, odličnog i vrlo hvaljenog albuma ,,Nježno đonom". Radi se o pesmi „Zubić vila", koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku. To je najzabavnija apokaliptična pesma ikad napisana, a mogla bi se opisati kao lekovito blesava kompozicija o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić […]

today28. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA