Vesti

PERA KRSTAJIĆ DONOSI SVETSKI ZVUK SA EKIPOM U BITEFARTCAFE

today28. novembar 2022.

Background

Basista i kompozitor, Pera Krstajić, održaće koncert u BitefArtCafe klubu, 30. novembra. Nastupiće sa izvanrednim muzičarima sa beogradske scene, a povod koncerta je promocija singla “Mendo” koji je izašao 10. Novembra.

Petar Pera Krstajić je talentovani basista iz Beograda koji trenutno živi i radi u Los Anđelesu.
Diplomirao je na prestižnom muzičkom koledžu Berklee College of Music. Zanimljivog pristupa
i stila, Petar komponuje i kombinuje zvuke srpske tradicionalne muzike sa džez i elektronskom muzikom. Ima viziju da sa svojom muzikom putuje i stvara širom sveta, a do sada je imao prilike da svira sa mnogim istaknutim umetnicima kao sto su Li Ritenur, Luis Kol, Kifer, Kris Dejv, Tomi Braun, Dejvid Bini i mnogi drugi. Nastupao je širom sveta na različitim svetski poznatim koncertim binama kao što su Blue Note u Njujorku, Tokiju, i Milanu, Carnegie Hall, Kennedy Center i Cosmopolitan.

Koncert koji će održati u BitefArtCafe klubu 30. novembra će obogatiti naši najbolji muzičari
kao što su Sale Sedlar, Peđa Milutinović, Marko Louis, Luka Ignjatović, Borna Pehar i Andrija Gavrilović, a kao specijalni gost pridružiće se i naša kantautorka Ivana Vukmirović (Manivi). Na programu su Perine kompozicije kao i pesme koje su uticale na njega i njegov muzički razvoj.

Dođite da uživamo u celovečernjem fank zvuku!

Ulaznice: https://tickets.rs/event/pera_krstajic__4027

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,BUDILNIK“ U PRAVO VREME PRED MARČELOV KONCERT U MTS DVORANI

Šesti singl sa Marčelovog aktuelnog albuma „Nojeva varka” napokon je tu i nastavlja priču tamo gde je prethodni singl „JBG” stao. U pitanju je pesma „Budilnik”, koju su mnogi slušaoci albuma izdvojili kao favorit. Marčelo ističe da mu je taj odeljak „Varke” bio i najteži i najlepši za pisanje: „Sve što se ranije reklo vodilo je u ovu tačku, ona je emotivni krešendo priče i početak raspleta. Na albumu potom […]

today25. novembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA