Vesti

PARNI VALJAK NASTAVLJA PUNOM PAROM, KONCERTI 8. I 9. NOVEMBRA U BITEFARTCAFE-U!

today8. novembar 2023.

Background

PARNI VALJAK NASTAVLJA PUNOM PAROM

PRVI PUT PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM SA IGOROM DRVENKAROM

 

U okviru velike regionalne klupske turneje Parni Valjak stiže i u Beograd. BitefArtCafe će 8. i 9. novembra biti domaćin jednom od najvećih bendova današnjice.

Posle pauze u radu benda zbog smrti legendarnog Akija, Parni Valjak ove godine predstavlja novo poglavlje rada, a višedecenijskoj postavi se priključio mladi pevač Igor Drvenkar, koji je na brojnim klupskim i festivalskim nastupima širom regiona oduševio publiku interpretacijom bezvremenskih hitova kojima je dao posebnu energiju. Već s prvim taktovima pažljivo odabranog koncertnog repertoara, koga čine bezvremenski klasici poput,,Stranica dnevnika”, ,,Jesen u meni”, ,,Dođi”, ,,Ugasi me”, ,,Zastave”, generacijski raznolika publika je s radošću prihvatila novo poglavlje rada jednog od najznačajnijih bendova na ovim prostorima.

 

FOTO: Parni Valjak promo

 

Tako će biti i na koncertima u Beogradu, kada će publika imati priliku po prvi put uživo da čuje i nove pesme ,,Moja glava, moja pravila” i ,,Bogati će pobjeći na Mars” koje najavljuju novi album za koji će, kao i do sada, većinu pesama komponovati autor legendarnih hitova Husein Hasanefendić Hus.

Da nakon skoro 50 godina rada njihova koncertna snaga ne jenjava, Parni Valjak je pokazao na brojnim rasprodatim koncertima koje su ove godine održali u okviru velike klupske turneje u Zagrebu, Ljubljani, Zadru, Rijeci, Mariboru, Puli, a nastupali su i na festivalima u Kragujevcu, Podgorici, Karlovcu, Varaždinu, Tršiću.

Bend sa nestrpljenjem očekuje nastupe u Beogradu i da svoju energiju podele sa publikom, što će najbolje uspeti u intimnom prostoru. Ulaznice za koncert 9. novembra su skoro rasprodate, a ostao je mali broj ulaznica za 8. novembar koje svi zainteresovani mogu kupiti na svim prodajnim mestima i preko sajta tickets.rs

 

 

 

 

parnivaljak.com

facebook

instagram

youtube

 

 

COVER FOTO: Jaka Rogelj

 

 

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

SPOT ZA PESMU ,,OČI BOJE MEDA“ GRUPE EKV JE RESTAURISAN UOČI VAŽNOG DATUMA

Milan Mladenović, muzičar i pesnik, gitarista i kompozitor, frontmen EKVa, rođen je u Zagrebu 21. septembra 1958. Preminuo je 5. novembra 1994. u Beogradu. ,,Milan Mladenović bio je čovek i umetnik kome je uspelo nešto što je, u svim sferama života, veoma retko: da, ne odstupajući ni najmanje od sopstvenih ljudskih i umetničkih kriterijuma, okupi oko sebe zapanjujuće veliki broj ljudi koji su ga poštovali, verovali mu i voleli ga. […]

today7. novembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA