Vesti

PANTERCHUGGAH, SRPSKA PANTERA, U KUGLAŠU

today10. maja 2022.

Background

Prvi domaći Pantera tribute bend Panterchuggah nastupiće prvi put u klubu Kuglaš u subotu, 14. maja!

Panterchuggah ovom prilikom nastupaju u „dream team“ sastavu.

Na vokalu, najdublje grlo i verovatno najstrašnija pojava balkanske „hard-kor“ scene – Jovan „Jay Dee” Dorkin.

Na basu, srpski Truhiljo sa velikim iskustvom sviranja u čuvenim sastavima Magma, Pero Deformero, Voodoo Popeye (…) Vihor Ristić.

Na gitari je mlada nada beogradske thrash scene Luka Marković, a kako se najbolje uvek ostavlja za kraj, na bubnjevima ,,gvozdena palica“ legendarnih metal sastava poput Alogije, Danilo Petrović trija i mnogih drugih – Damir Adžić.

Podrška na koncertu biće više nego žestoka, pre benda Panterchuggah nastupa Hemmoterapia.

Hemmoterapia je autorski thrash metal bend oformljen krajem 2017. godine na Novom Beogradu. Prvi album „Metastaza“ objavili su u martu 2019. godine, a kao najava za drugi pojavila su se dva singla „Antihrist“ i „Zona sumraka“. Članovi benda su Nikola Đukić (gitara), Boris Gaica (bas), Leon Rebelj (gitara), Nikola Zilović (vokal), ali tu je i sada već legendarni „thrash“ bubnjar David Popović.

Kuglaš se nalazi u Đušinoj 5, a ulaz će se naplaćivati 500 dinara.

FOTO: Promo materijal Kuglaš

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DVA RAZLIČITA KONCERTA NIKOLE VRANJKOVIĆA U FESTU!

Beogradski kantautor Nikola Vranjković održaće dva koncerta u zemunskom klubu Fest, u petak 13. maja i u subotu, 14. maja od 21,00h. Posle godinu dana Nikola Vranjković vraća se na scenu poznatog zemunskog kluba i za ove nastupe najavljuje nešto posebno. „Odsviraćemo dva prilično različita koncerta, s obzirom na broj pesama koje trenutno izvodimo. Svakako će koncerti trajati oko tri sata“ kaže Nikola i dodaje: „Uskoro nam izlazi i EP […]

today10. maja 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA