Vesti

OLI POP NOVU PESMU ,,KRIVA“ POSVEĆUJE ŽENAMA ŽRTVAMA NASILJA

today25. avgusta 2023.

Background

Oli Pop, alternativna pop muzičarka iz Sombora, poznata i kao kantautorka pod svojim punim imenom Olivera Popović, objavila je novi singl pod nazivom ,,Kriva” u kojem sagledava stvarnost iz ugla žrtve seksualnog nasilja.

„Toliko puta se već desilo da se žena koja je pretrpela nasilje i koja je smogla snage da o tome progovori okrivljuje za ono što joj se desilo jer se ne uklapa u sliku „savršene“ žrtve. Svaki put bih tada pomislila kako ispada da je kriva što je uopšte preživela (što je apsurdno), jer je mnogima u našem društvu neprijatno da čuju bolnu i često zbunjujuću istinu o nasilju“, kaže Oli Pop koja je još jednom samostalno režirala i snimila spot koji prati pesmu.

FOTO: Promo materijal

Na pitanje da li se sada okreće društveno angažovanim temama, Oli Pop odgovara da uvek piše o onome što je emotivno pogađa i okupira misli. „Ovo je sigurno najmračnija tema kojom sam se pozabavila u muzici. Samim tim i sama pesma je muzički mračna i drugačija od laganijeg pop zvuka kojem sam težila poslednjih par godina“, dodaje Oli Pop.

 

Od septembra nas očekuju i mnogi nastupi Oli Pop, a njenu pesmu „Kriva“ do tada možete da poslušate na linku ovde.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ESTAS TONNE, VIRTUOZ GITARE, U KOLARČEVOJ ZADUŽBINI 19.OKTOBRA

Na zahtev mnogobrojnih fanova, fenomenalni gitarista Estas Tone nastupa 19.oktobra u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine sa Hernanom Suarezom i Konradom Molinom. Ovaj koncert deo je njegove "Rhytms Of Changes" turneje i predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje gitare i miksa različitih stilova - od flamenka i latino zvuka do elektronske i etno muzike. Estasa mnogi smatraju ,,gitarskim Bogom", ali on sebe radije naziva "modernim trubadurom". Njegova muzika povezuje različite kulture, a […]

today25. avgusta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA