Vesti

OBOJENI PROGRAM POSLE 6. GODINA U AMERIKANI DOMA OMLADINE!

today7. aprila 2023.

Background

Posle punih šest godina OBOJENI PROGRAM nastupa u Domu omladine Beograda u subotu, 13. maj, od 21h!

Promotivni kontigent ulaznica dostupan je na Ticket Vision blagajnama i na tickets.rs po ceni od 1.400 dinara. Ne samo da je previše vremena prošlo od njihovog poslednjeg koncerta u Amerikani, već bend sada nastupa u novoj postavi, a početkom godine reizdali su ,,Kako to misliš: mi?“ koji je konačno dostupan na vinilu.

Obojeni Program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.

Obojeni Program je bend koji postoji više od 40 godina i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats, ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih.

FOTO: Promo materijal

Tokom četiri decenije sviranja, u radu benda učestvovalo je mnogo muzičara, a frontmen Branislav Babić Kebra jedini je član originalne postave. Uz njega, dugogodišnju postavu Obojenog programa čine Ilija Vlaisavljević Bebec na bas gitari, bubnjar Vladimir Cinkoski Cina, a nedavno im se pridružio i novi član, basista Miki Ristić (ex Darkwood Dub, Bella Technika, Sana Garić).

Bend je u februaru krenuo na regionalnu turneju, u okviru koje će nastupiti u Beogradu, u sali Amerikana Doma omladine!

FOTO: Promo materijal/Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VAN GOGH DONOSI AKUSTIČNE VIBRACIJE I VISOKI NAPON U BITEFARTKAFE!

BitefArtCafe sa ponosom najavljuje dva intimna koncerta grupe VAN GOGH koji će se održati 10. i 11. aprila. Prvobitni termini (26. i 27. april) su pomereni usled tehničkih problema i kako kažu iz BitefArtKafe-a: ,,Ukoliko ste već obezbedili vašu ulaznicu ili neki od paketa ulaznica – možete ih iskoristiti na sledeći način: Ulaznice za 26. april važiće 10. maja Ulaznice za 27. aprila važiće 11. maja Ukoliko ste nabavili ulaznice za 26. april a ne odgovara […]

today7. aprila 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA