Vesti

OBOJENI PROGRAM OVE SUBOTE, SA GOSTIMA ZERO TWO, U AMERIKANI!

today8. maj 2023.

Background

Obojeni program se posle punih šest godina vraća u salu Amerikana Doma omladine Beograda 13. maja sa početkom u 21h. Njihovi gosti biće niški sastav Zero Two.

ZERO TWO je d’n’b/metal/experimental dvojac iz Niša, specifičan po tome što uglavnom zove različite pevače da gostuju na njihovim pesmama, ali se u poslednjih godinu dana na mestu MC-ja ustalio Nikola Jovanović (Streetcore Unity, Flag Crew) kao neko ko može i da peva i da repuje, ali i da podvikne kao najbrutalniji deathcore vokal.

A OBOJENI PROGRAM su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta. Ne samo da je previše vremena prošlo od njihovog poslednjeg koncerta u Domu omladine Beograda, već bend sada nastupa u novoj postavi, a početkom godine reizdali su ,,Kako to misliš: mi?“ koji je konačno dostupan na vinilu.

Tokom četiri decenije sviranja, u radu benda učestvovalo je mnogo muzičara, a frontmen Branislav Babić Kebra jedini je član originalne postave. Uz njega, dugogodišnju postavu Obojenog programa čine Ilija Vlaisavljević Bebec na bas gitari, bubnjar Vladimir Cinkocki Cina, a nedavno im se pridružio i novi član, basista Miki Ristić (ex Darkwood Dub, Bella Technika, Sana Garić).

Bend je u februaru krenuo na regionalnu turneju, u okviru koje će nastupiti u Beogradu, 13. maja, a onda:

19. maja u Ljubljani, Gala Hala,
20. maja u Puli, Kotač,
15. jula na Tjentištu, OK fest.

Ulaznice za beogradski koncert u Domu omladine Beograda dostupne su na Ticket Vision blagajnama i na tickets.rs po ceni od 1.800 dinara.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ZOSTER ŠALJE PORUKE LJUBAVI, MIRA I TOLERANCIJE IZ DOMA OMLADINE BEOGRADA 24. MAJA (UMESTO 11. MAJA)

Zbog novonastale situacije u zemlji koncert grupe Zoster u Beogradu umesto 11. održaće se 24. maja na istom mestu - u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaznice koje su važile za prvobitni datum, 11. maj, važe i za novi termin. Jedan od traženijih regionalnih bendova, čija popularnost sa svakim novim koncertom i svakim novim singlom i posle 20 godina sve brže raste, grupa ZOSTER, održaće svoj veliki beogradski koncert 24. maja. Zoster smatra […]

today8. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA