Vesti

OBJAVLJEN GLAVNI MUZIČKI PROGRAM KONTAKT KONFERENCIJE

today2. marta 2022.

Background

Kontakt konferencija, najveći događaj profesionalaca muzičke industrije, održaće se od 24. do 26. marta na više lokacija u Beogradu, a poznat je i program glavnog muzičkog dela konferencije. 

Prve večeri Kontakta 2022, 24. marta, u Zadužbini Ilije M. Kolarca, nastupiće pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić. Na programu koncerta ,,Pavana and more“ biće dela za dva klavira i za klavir solo Stiva Martlanda, Gevina Brajersa, Meredit Monk, Dragoljuba Ilića Ilketa, Vilijama Dakvorta i Filipa Glasa.

Branka Parlić je 2020. godine dobila značajno priznanje Global Music Awards: Silver Medal Winner – Outstanding Achievement za ploču INITIÉS 2017! I to je samo jedna u nizu potvrda njenog višedecenijskog uspeha. Ulaznice za koncert ,,PAVANA AND MORE – muzika za solo i dva klavira“ dostupne su na blagajni Zadužbine Ilije M. Kolarca. Cene su 800, 1.000 i 1.200 dinara. Koncert počinje u 21h.

FOTO: promo materijal

Iste večeri, u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15, u četvrtak 24. marta, koncert će održati Nikola Vranjković. Iako poslednjih godina osvaja velike koncertne dvorane, ne odustaje od intimnog klupskog iskustva koje publika uvek posebno ceni. Baš takvo pružiće publici Kontakt konferencije. Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.300 dinara dostupno je putem tickets.rs prodajne mreže. Redovna cena ulaznica biće 1.500 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru. Koncert počinje u 20h.

Takođe u Anti Shop Elektropioniru u subotu 25. marta, sa početkom u 21h, desiće se ekskluzivni klupski nastup Obojenog programa. Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.300 dinara biće dostupne putem tickets.rs prodajne mreže od 25.02. Redovna cena ulaznica biće 1.500 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru.

FOTO: Promo materijal

A posle duže koncertne pauze kada je Beograd u pitanju, nastupom u Domu omladine Beograda, takođe 26. marta, Elemental će zaokružiti ovogodišnju koncertnu #Kontakt2022 priču – u raspoloženju i sa porukom koju nosi njihov aktuelni singl ,,Dvojka“:

,,Snaga je u broju, ispletena nit je dulja
kada letimo u roju neće odnijet nas oluja…“

Oteraće sve oluje miljenici beogradske publike 26. marta. Ulaznice za koncert Elementala su već u prodaji putem tickets.rs prodajne mreže. Prvih 100 ulaznica dostupno je po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara, redovna cena biće 1.500 dinara, a na veče koncerta 1.800 dinara. Koncert počinje u 21h.

FOTO: Promo materijal

Kontakt konferenciju organizuju producentska kuća „Kontakt konferencija“, promoterska kuća Odličan Hrčak i Centar beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DUPLA TURA HLADNOG PIVA U BARUTANI!

Regionalne legende Hladno pivo održaće dva beogradska koncerta u Barutani, na Kalemegdanu, 2. i 3. juna u sklopu ovogodišnje turneje „35 za 35“! Mile Kekin i ekipa će upravo toliko nastupa nanizati od proleća pa do oktobra, obeležavajući tri i po decenije rada benda. Turneju će pratiti novi singl i spot, čije se objavljivanje očekuje krajem marta. Grupa koja je prešla put od ljutog panka i klupskih svirki, do široko prihvaćenog […]

today2. marta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA