Vesti

NOVOGODIŠNJI PRAZNICI UZ ARTAN LILI, K.K.N. I KENDIJA!

today31. decembar 2021.

Background

Novogodišnji program u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15 trajaće četiri dana i to:

31. decembra u novu godinu uvešće nas Artan Lili koncertom i specijalnim prazničnim DJ setom;

1. i 2. januara 2022. Kanda Kodža i Nebojša nastaviće sa tradicijom koju neguje već više od 15. godina, samo što će ,,tradicionalni prvojanuarski koncert“ da traje dva dana da bi ,,sve stalo u rokenrol“ i kako, usled ogranničenih kapaciteta, niko ne bi ostao uskraćen za ovu tradiciju, a 3. januara 2022. posle dve godine KENDI se vraća u Anti Shop Elektropionir i organizuje ,,treprizu reprize“!

ARTAN LILI su pripremili poseban novogodišnji poklon za svoju publiku – singl ,,Rokenrol posle rokenrola“. Kao gost u pesmi se pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers.,,Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja ca Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme “budi rokenrol posle rokenrola” vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu” – zaključuje Bojan Slačala.

Nakon bogate koncertne sezone, Artan Lili će u Beogradu nastupiti 31.decembra u Anti Shop Elektropioniru.

Ulaznice su u prodaji na blagajni kluba po ceni od 2.000 dinara.

FOTO: Romana Slačala

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,OSVESTI I DOĐI U PRVI PLAN“ – PRAVA PORUKA ZA NOVU GODINU – NATALIE

Neki bendovi uđu u legendu kada objave prvi album, a neki prvi albumi su potvrda da su legende bile istinite. ,,Osvesti se”, debi album beogradskog benda Nataleé, jedan je od takvih albuma. Natalija Rajković Natali već je priznata i nagrađivana na kantautorskoj sceni, a legenda o srčanim koncertima ove kantautorke prati sve njene nastupe. Prvi album njenog benda Nataleé dolazi kao rezultat marljivog dvogodišnjeg rada na pesmama koje su već […]

today31. decembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA