Vesti

NOVOGODIŠNJA ,,REKAPITULATZIJA” UZ NIČIM IZAZVAN, STEREO BANANU I SHARK SNAKES AND PLANES

today30. decembar 2021.

Background

Dorćol Platz odbrojava sitno do velike novogodišnje žurke pod nazivom ,,REKAPITULATZIJA” na kojoj će glavne zvezde biti pop sastav Ničim izazvan, a pored njih i Sharks, Snakes & Planes.

Za zagrevanje 30. decembra će biti zadužene dobro poznate rime i d’n’b ritmovi niškog sastava Stereo Banana!

Sastav Ničim izazvan nije dugo svirao u Beogradu i ova je jedna od lepih prilika na kojoj se mogu čuti njihovi hitovi poput ,,Trideset”, ,,O tebi”, ,,Bože, kako si?”.

Tim povodom Boris Bakalov je izjavio: ,,Čini mi se kao da u protekle dve godine živimo u nekom jako loše režiranom filmu za koji jedva čekamo da se završi – a on traje li traje. Iako se tehnički ne dešava ništa epohalno u ponoć 31. decembra, već samo počinje nova kalendarska godina, ipak u tim momentima postoji tih par magičnih trenutaka dok čestitamo jedni drugima, kada se javi nada da će baš ova godina biti najbolja ikada. Jedva čekamo da ove godine te osmehe i tu nadu podelimo uz našu muziku sa našim ljudima – i da dočekamo novu, koja će sigurni smo, biti baš ta – najbolja ikad!”

Ničim izazvani su iskoristili ove protekle mesece pandemije korona virusa za rad na novim pesmama, od kojih je ,,Mala pesma“ objavljena početkom juna kao singl i spot, a mesec dana kasnije i ,,Bože, kako si?”. Fanovi verno isčekuju da čuju nove pesme uživo tako da će novogodišnja noć definitivno biti praćena horskim pevanjem stihova: ,,Bože kako si, da li se brineš, što deca su ti malo nemirna, ne ljuti se na sebe, to je samo faza, biće bolje za milion godina”.

Karta za novogodišnju noć se može naći u pretprodaji po ceni od 1.500 RSD, a od 27.12. je 2.000 RSD. Ulaznica za dan zagrevanja (30.12.) iznosi u pretprodaji 800 RSD, dok je na dan koncerta 1.000 RSD.

 

NOVOGODIŠNJI PROGRAM:

Dorćol Platz

30.12.

21h Stereo Banana

31.12.

21h Sharks Snakes & Planes

23h Ničim izazvan

Koska bar

31.12. 21h DJ Oysha,

31.12. 00:30 Miloš i Goran Starčević B2B

 

Kupljena ulaznica važi i za Dorćol Platz i za Kosku, a uz ulaznicu se dobija i hrana!

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

INDIE POST ROCK JE UMETNOST KAD JE ,,ŽEN“!

Zagrebački indie-post-rock trio ŽEN nam za kraj godine poklanja pesmu ,,Krizantema", drugi singl i video spot sa nadolazećeg, četvrtog studijskog albuma, koji je najavljen za proleće 2022. godine. Pesma ,,Krizantema" je inspirirana svime što se odvija u ciklusima. Priča o krugu života, te stalnom kretanju i transformaciji energije. Ništa ne nestaje, samo menja svoju formu. To je bila i polazna točka za video spot, koji potpisuje kreativni tandem Marina Uzelac […]

today29. decembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA