Vesti

THE CRANBERRIES OBJAVILI NOVI VIDEO SPOT I PLAYLIST-U U ČAST DOLORES O’ RIORDAN

today8. septembar 2021.

Background

Povodom 50. rođendana Dolores O’Riordan, The Cranberries su pustili u javnost novi video spot za pesmu ,,Never Grow Old“ i playlist-u ,,Remembering Dolores“ , sastavljenu od pesama u čijem izboru je učestvovao bend, prijatelji i njena porodica.

Simbolična pesma za veliku Dolores koja sigurno neće ostariti čemu svedoči lepota i veličina njenog stvaralaštva.

The Cranberries su osvojili svet 90ih godina sa preko 50. miliona prodatih ploča, a u 24 godine njihovog stvaranja nižu se pesme koje su obeležile svaku generaciju do danas: Zombie, Linger, No Need to Argue, Dreams, Animal Instict i druge.

“Kako bi proslavili sve ono što je ona inspirisala i radost koju nam je pružila, na njen 50. rođendan, njene kolege iz benda, prijatelji i porodica sastavili su potpuno novu plejlistu pod nazivom “Remembering Dolores” koja je sada dostupna na svim streaming platformama”, napisali su članovi benda na zvaničnoj instagram stranici The Cranberriesa.

Video spot za pesmu ,,Never Grow Old“ (“Vake Up And Smell The Coffee”) je montiran od arhivskih snimaka benda, a u slike vremena koje su delili na bini i iza bine nas uvodi Dolores i završava ih sa rečima ,,Život je kratak. Uživajte u njemu!“

Poslednji album koji je ekipa izdala, postuhmno, je izašao 2019. godine, na njemu su Doloresini vokali i zove se ,,In the End“.

 

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ARTAN, MIKI I NEBOJŠA U SUBBEERNOM CENTRU!

Posle skoro dve godine SubBeerni Centar otvara vrata svog muzičkog i pivskog sveta jedinstvenim koncertom ,,Artan, Miki i Nebojša"! SubBeeranje 2021 započinje trostrukom koncertnom atrakcijom: u petak, 17. septembra, sa početkom u 20h u SubBeernom Centru nastupiće Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda Kodža i Nebojša. Festivalska atmosfera koja se očekuje u podzemlju Cetinjske 15 nije jedina posebnost nove sezone. SubBeerni Centar je smešten u industrijskom objektu iz 1892. godine […]

today8. septembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA