Vesti

NJUJORK U BEOGRADU – CITY OF THE SUN 21. OKTOBRA U ELEKTROPIONIRU

today16. oktobar 2023.

Background

Eksperiment koji sprovodi njujorški trio City of the Sun još od 2011. godine, predstavlja simbiozu indie rocka, američkog folka, flamenka, čak, pa i bluza. Smelo brišući granice žanrova, City of the Sun preokupljuju sva čula, a njihovi fanovi tvrde da se njihova muzika sluša ,,iznutra“. Svoje stvaralaštvo nisu opteretili stihovima, što nikako nije zamerka – instrumental putovanje na koje vode publiku otvara nove dimenzije i čulne pejzaže koji se retko viđaju na svetskoj sceni. Kako su ih jednom prilikom opisali u Billboard magazinu: ,,rade ono što rade najbolje – koriste svoje ludo muziciranje da stvore evokativne instrumentalne numere kojima nije potreban tekst da bi razgovarali sa slušaocem“.

U subotu, 21. oktobra, City of the Sun će prvi put u dvanaestogodišnjoj karijeri nastupiti u Beogradu. Koncert će održati u klubu Elektropionir i osvežiće klupsku jesen njujorškim šmekom.

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na tickets.rs.

 

 

 

Foto: Toby Tenenbaum

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

57. BITEF: PREDSTAVA ,,#JEANNE“ OSVOJILA JE GRAN PRI ,,MIRA TRAILOVIĆ“

Kako je saopšteno večeras u Bitef teatru, na svečanom zatvaranju festivala, Gran pri „Mira Trailović“ 57. Bitefa pripao je predstavi „#Jeanne“, koju je prema tekstu Ivane Sajko režirala Anja Suša. „To je bogato pozorišno iskustvo koje pleni svojom kompleksnošću. Reč je o bajci o klasama, herojima i revolucijama, o kapitalizmu i apokalipsi, koja se kreće kroz registre istorije, kroz fantaziju, sećanje, samokritiku i proricanje sudbine“, navodi se u obrazloženju. FOTO: […]

today11. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA