Vesti

DVA RAZLIČITA KONCERTA NIKOLE VRANJKOVIĆA U FESTU!

today10. maja 2022.

Background

Beogradski kantautor Nikola Vranjković održaće dva koncerta u zemunskom klubu Fest, u petak 13. maja i u subotu, 14. maja od 21,00h.

Posle godinu dana Nikola Vranjković vraća se na scenu poznatog zemunskog kluba i za ove nastupe najavljuje nešto posebno.

„Odsviraćemo dva prilično različita koncerta, s obzirom na broj pesama koje trenutno izvodimo. Svakako će koncerti trajati oko tri sata“ kaže Nikola i dodaje:

„Uskoro nam izlazi i EP pod nazivom ’Teorija Zabave’ i ovo će biti prilika da se svi lepo zabavimo uz zabavnu muziku koju naš orkestar sa ljubavlju izvodi“

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album ,,Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album ,,Bremeplov” 2014. godine i dvostruki album ,,Veronautika” u novembru 2017.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album Nikola Vranjković dobio je i nagradu ,,Strune od svetla” koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Krajem 2020. godine objavio je trostruki live album „Biološki minimum” (Multimedia Music), snimljen uživo u decembru 2019. godine, na koncertu u Kombank dvorani. U martu ove godine objavio je i vide spot za pesmu „Kad tuga pobedi bes“, u kojoj se kao specijalni gost na gitari pojavljuje gitarista Galije – Dragutin Guta Jakovljević.

Ulaznice za koncerte u prodaji su u klubu Fest (radnim danima od 12 do 20h i vikendom od 19 do 01h) po ceni od 1200 RSD. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 1400 RSD.

FOTO: Goran Biševac

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

CANE I VERONAUKSI SA PESMOM,,USPAVANKA BEZ KROVA“

Zoran Kostić Cane (Partibrejkers) je sa grupom mladih ljudi okupljenih u bend ,,Veronauksi" snimio pesmu ,,Uspavanka bez krova", koja je sada dostupna i na digitalnim muzičkim servisima: Spotify, Deezer, iTunes. ,,Veronauksi" su bend koji je sastavio od bivših i sadašnjih đaka Zemunske gimnazije veroučitelj đakon Darko Radovanović. Pesma je napravljena sa blagoslovom patrijarha srpskog Porfirija kako bi se podržao rad crkvene kuhinje pri Verskom dobrotvornom starateljstvu, koja svakoga dana u […]

today10. maja 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA