Vesti

TRADICIONALNI, PREDNOVOGODIŠNJI, KONCERT NIKOLE VRANJKOVIĆA JE BLIZU!

today6. decembra 2022.

Background

Tradicionalni prednovogodišnji koncert Nikole Vranjkovića biće održan 26. decembra 2022. u MTS Dvorani u Beogradu!

Ovaj koncert biće ujedno i beogradska promocija Vranjkovićevog EP-a ,,Teorija Zabave”, koji je krajem proleća 2022. objavljen u izdanju Multimedia Music. Ulaznice se prodaju na blagajni MTS Dvorane i na svim prodajnim mestima Tickets-a.

Uz Vranjkovića, na koncertu u MTS Dvorani nastupiće i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Miroslav Užarević, Ivan Petrović na akustičnoj gitari, Andrej Mladenović na perkusijama, gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature, kao i nekoliko gostiju.

Pre beogradskog koncerta, Nikola Vranjković ce nastupiti 9.decembra u Pančevu, u klubu Apolo i 10.decembra u Požarevcu, u klubu KB.

FOTO: Goran Biševac

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,GRAMOFON NA JEDNU“ NOĆ, 6. DECEMBRA, U KLUBU DIM

,,Gramofon na jednu noć'' je knjiga poezije Tatjane Ćalasan koju ćemo moći da doživimo u okviru zanimljivog programa, na promociji, 6. decembra u klubu Dim, u Cetinjskoj 15. Ova knjiga poezije je zapravo luksuzno opremljena knjiga songova na 407 strana. Nastala je tokom Covid perioda, od januara do decembra 2020. Tvrdog je poveza i sa velikim brojem ilustracija koje je radila akademska slikarka, Sanja Raonić, a štampana je u čuvenoj […]

today5. decembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA