Vesti

NOVI VIDEO SPOT NIKOLE VRANJKOVIĆA ZA ,,KAD TUGA POBEDI BES“

today23. mart 2022.

Background

Beogradski muzičar Nikola Vranjković objavio je spot za novu pesmu ,,Kad tuga pobedi bes”, u kojoj se kao specijalni gost na gitari pojavljuje gitarista Galije – Dragutin Guta Jakovljević.

Video spot je snimio, montirao i režirao Milan Panić. Snimljen je na Staroj Planini, u selu Velika Lukanja, koje je usled nedostatka vode u Zavojskom jezeru posle dvadeset godina ponovo izronilo iz dubina.

Nikola Vranjković će u četvrtak 24. marta nastupiti u Beogradu, u klubu Antishop Elektropionir, u sklopu ,,Kontakt konferencije“, a nteresovanje je toliko veliko da su karte za koncert su već rasprodate!

Vranjković će sa svojim bendom 1. i 2. aprila svirati u Novom Sadu, u knjižari “Bulevar books, a 7. i 8. aprila u Nišu, u klubu ,,Feedback“.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

JAZZ SREDOM #21 – OVOG PUTA VEČE DŽONA KOLTREJNA U KUGLAŠU

U okviru džez jam session večeri koje se svake srede održavaju u klubu Kuglaš, ove srede, 23.marta, sviraće se muzika džez legende Džona Koltrejna. Jazz sredom #21 vodiće Tribute to Coltrane u sastavu: Oliver Đurković (tenor saksofon), Vukan Potežica (kontrabas) i Nikola Radojičić - bubnjevi. Ekipa će na bini, pored pomenutih instrumenata, imati i klavijaturu, ukoliko neko od prisutnih muzičara bude želeo da im se priključi. Na repertoaru će se […]

today23. mart 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA