Vesti

,,TEORIJA ZABAVE“ JE NOVI EP NIKOLE VRANJKOVIĆA

today14. juna 2022.

Background

Nikola Vranjković nedavno je objavio novi EP sa 4 pesme „Teorija zabave“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Za prvi singl sa EP-a „Kad tuga pobedi bes“, u kojem kao specijalni gost na gitari učestvuje gitarista Galije Dragutin Guta Jakovljević, nedavno se pojavio i video spot koji potpisuje Milan Panić.

 

Ovo izdanje su producirali Vranjković i Marko Nježić uz pomoć Ivana Petrovića, a snimila ga je postava koja sa Vranjkovićem svira vec duže vreme: Danilo Nikodinovski, Milan Vučković, Ivan Zoranović, Vladan Božilović i Miroslav Uzarević, sa veoma zanimljivim gostima.

Specijalni gost u pesmi „Granice” je Zoran Marinković iz Bjesova. Gosti na bubnju i bas gitari su eminentni beogradski muzičari Milan Jejina i Ivan Mihajlović.

Naslovnu stranu EP-a oslikala je Anđela Vujić koja je 2017. godine uradila i naslovnu stranu duplog albuma „Veronautika”. Dizajn je radio Marko Prokić.

Nikolu Vranjkovića sa bendom ovog leta ćete moći da vidite uživo na različitim lokacijama. Za 10.jun najavljen je veliki koncert Kragujevcu, a 21. i 22. juna moći će da ga sluša i publika u Nikšiću.

EP „Teorija zabave“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama kao i online na www.multimedia-music.com.

FOTO: Cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,SUPERMODEL“ MåNESKINA PO UGLEDU NA DEVEDESETE

Nakon izlaska singla “Supermodel” i njegovog premijernog izvođenja u finalu Evrovozije, Måneskin su sada otkrili istoimeni video spot, kojeg su snimili u Londonu! Spot su režirali Bedroom projects i Ben Chappell (Arctic Monkeys), dok je bend odeven od glave do pete u Gucci. Spot kombinuje estetiku Tarantinovih i Hičkokovih filmova, dok se glavnoj junakinji ređaju katastrofe jedna za drugom. Da bi se dočarao što željeni vizuelni efekat, spot je snimljen […]

today14. juna 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA