Vesti

NIKOLA VRANJKOVIĆ 3. JUNA U ANTI SHOP ELEKTROPIONIRU SVIRA ZA ,,TREZVENE LJUDE“

today22. maj 2023.

Background

Nikola Vranjković retko nastupa u intimnim klupskim prostorima, te je svaki koncert tog tipa uvek posebno dirljiv i katarzičan.

U Anti Shop Elektropioniru nas očekuje baš takav – u subotu, 3. juna sa početkom u 20h!

,,Iz svima poznatih razloga u maju nećemo imati nijedan nastup. A razloga je mnogo… U junu sviramo u Elektropioniru u Beogradu, u Tivtu, u Rumi i u Kragujevcu. Nama je izuzetno važno da sviramo i ne pravimo velike pauze između nastupa, jer je muzika koju stvaramo i izvodimo ono što nam pomaže da se koliko toliko osećamo kao obični ljudi, koji trezveno razmišljaju sopstvenim glavama u ovim odvratnim ružičastim vremenima smrti i bahatosti. Vidimo se na koncertu u Beogradu“, kazao je kratko Nikola pred junski koncert u Beogradu.

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara dostupne su u Anti Shopu – Cetinjska 15, Beograd.

FOTO: Goran Biševac

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

E PLAY JE OBRADIO PESMU ,,AUT“ KATARINE II KAO DEO VAŽNE KAMPANJE

Kao deo kampanje podizanja svesti o sigurnosti žena i devojčica u javnom prostoru u Srbiji, organizacija Mikser i bend E-Play, uz podršku Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena - UN Women Serbia, su objavili spot za pesmu “Aut” na Mikserovom youtube kanalu. U godini u kojoj se kao društvo suočavamo za eksplozijom nasilja, posebno prema ženama i devojčicama, o čemu govori i povećanje broja femicida u odnosu […]

today22. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA