Vesti

NICK CAVE & THE BAD SEEDS NOVIM SINGLOM NAJAVILI KOMPILACIJU NO.2

today31. avgust 2021.

Background

Pesma ,,Vortex“ sa kojom Nick Cave & The Bad Seeds najavljuju novi kompilacijski album i nije tako nova.

Nastala je 2006. godine, ali jednostavno nije našla svoje mesto ni na jednom nosaču zvuka, posebno što se Cave, Warren Ellis, Martyn Casey i Jim Sclavunos nisu mogli odlučiti da li da je pripišu Grinderman-u ili Bad Seeds-ima.

,,B-Sides & Rarities Part II”  biće objavljen na dvostrukom vinilu, dvostrukom CD-u, deluxe dvostrukom CD-u i svim digitalnim platformama 22. oktobra!

,,Uvek mi se sviđao prvi “B-Sides & Rarities” više nego bilo koji drugi album. To je jedino što sam voleo da slušam. Čini se opušteniji, čak i pomalo besmislen, ali sa lepim pesmama. Postoji nešto u malenosti pojedinih pesama što je bliže njihovom izvornom duhu.“, kaže Cave i dodaje da nova kompilacija daje prikaz njegovih omiljenih pesama sa Bad Seeds-ima.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PRVI GRAMOFONSKI ORKESTAR U ISTORIJI MUZIKE, A GDE DRUGDE NEGO U JAPANU!?

Jedan od najprepoznatljivijih proizvođača hi - fi audio opreme ,,Technics" je došao na sjajnu ideju - kako bi zvučao gramofonski orkestar u kojem ima svega što prati ovaj zvuk: scratch, miksanje, vinili, samo u broju izvođača koji priliči jednom orkestru? Prvi filharmonijski gramofonski orkestar na svetu je sastavljen, a gde drugde, nego u Japanu i broji 30 članova, DJ-eva, svaki sa svojom opremom, isključivo Technicsove SL-1200 gramofonom, mikserom i originalnim […]

today31. avgust 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA