Vesti

NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU OVOG VIKENDA U FESTU!

today23. novembra 2022.

Background

Nakon uspešne novosadske promocije novog albuma „Krv, suze, nojz“, Neprijatelj Prelazi Zeku nastupaće u klubu Fest, u Zemunu, 27. novembra!

Svojim četvrtim albumom „Krv, suze, nojz“, novosadski bend Neprijatelj Prelazi Zeku zaokružuje deset godina rada. U odnosu na prethodne, ovaj album je koncipiran kao Live izdanje. Koncert počinje u 20 časova, a kao specijalni gosti, nastupaće bend Kurwabanda.

Bend Neprijatelj Prelazi Zeku od starta čini ista petorka. Već prekaljeni sa jasnim stavom i neiscrpnom inspiracijom, svojevrsnom energijom, poznati su publici kao sastav koji bolje zvuči uživo nego na albumu. Beskompromisno angažovani tekstovi pozivaju pojedince na buđenje iz letargije, a uporedo sa tim, upiru prstom na odgovorne za celokupno stanje društva.

„Krv, suze, nojz“ predstavlja suštinu postojanja ovog benda i na ovaj način otvaraju novo poglavlje svoje egzistencije tumaranja muzičkim svetom.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 400 rsd i mogu se nabaviti u klubu Fest. Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 500 rsd.

FOTO: Poster Klub Fest

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,ENA“ JE U NOVOM RUHU DARKA RUNDEKA & JAZZ ORKESTRA HRT-A

Legendarni Darko Rundek, u saradnji sa Jazz Orkestrom HRT-a, predstavlja drugi singl sa nadolazećeg albuma „Za vašu poslijepodnevnu razonodu“! Radi se o pesmi „Ena“ čiji je aranžman napisao Miron Hauser, nadahnut uličnim povorkama, duvačkih orkestara u New Orleansu. Solista na trubi je Davor Križić, a uz Darka, u ulozi pevača, našli su se još Maja Rivić i Igor Pavlica. „Nadam se da ćete uživati i malo zaplesati!“ – poručuje Darko […]

today22. novembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA