Vesti

,,NEMA NIČEG LEPŠEG OD GLEDANJA U NEBO“ KAŽU NA SVE STRANE POSEJANI I FUBAR

today5. oktobar 2022.

Background

Na sve strane posejani, dugovečna ,,pobuna razuma“ banatskog punokrvnog panka, objavio je video singl ,,Nema ničeg lepšeg od gledanja u nebo” u saradnji sa grupom Fubar.

Pesma je nastala u krugu članova dva benda: Jović Zorana vokal (Na sve strane posejani), Miroslav Lučić na bas gitari (Fubar), Miloš Rajić na gitari (Fubar), Željko Miličević na bubnjevima (Fubar).

Na sve strane posejani su po rečima ekipe: ,,nezavisna artistička muzička grupa koja je pod uticajem ravničarskih halucinacija osnovana u geografskom prostoru banatskog trougla.”

Pesma ,,Nema ničeg lepšeg od gledanja u nebo” snimana je u Domu kulture u Negotinu, oktobra 2021. godine, a snimatelj je bio Dejan Milićević.

Vokal je sniman u studiju ,,Dž“ ljubaznošću Milene Branković (The Trigger) i znanjem Dušana Svilokosa (The Trigger) – produkcija i mix pesme.

Video je sniman u Negotinu leta 2022. godine, u prostoru za vežbanje grupe Fubar, a korišćeni su i kadrovi sa planine Rtanj.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PUNK FOLK WELLNESS SPEKTAKL – BRKATI MOMCI STIŽU U BEOGRAD!

Zbog velikog interesovanja za beogradski koncert poznatog balkan-pank-folk benda Brkovi, poslednjih 200 ulaznica, koje su bile predviđene za prodaju na dan koncerta, puštene su danas u prodaju! Nakon četiri godine pauze, Brkovi će održati svoj prvi samostalni koncert u Beogradu posle veoma uspešnog koncerta u Hali sportova „Ranko Žeravica“ koji je izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike u 2018. godini. Zato ”brkati momci” najavljuju pravi pank-folk-wellness spektakl za predstojeći petak, 07. oktobra […]

today4. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA