Vesti

NAVY NE OBEĆAVA U KUGLAŠU 27. APRILA!

today24. april 2024.

Background

Posle kraće pauze vraćaju se na scenu malo u staroj a malo u novoj postavi. Predstavljaju nove članove benda i pesme sa predstojećeg trećeg albuma ,,Večeras ili nikad“ koji se može očekivati na jesen!

Uz to nam premijerno predstavljaju i novi Beogradski bend – Skelet Psiho Manijaka koji će po prvi put nastupiti i podeliti binu sa njima! Njihov repertoar sastoji se iz nekoliko autorskih pesama i obrada domaćih punk rock pesama koje su uticale na njihov pravac.

 

 

 

Momci vredno rade na materijalu za treći album i neke od pesama ćemo imati prilike da čujemo premijerno ove subote. Pored sirove energije uživo, ono što izdvaja ovaj bend, bez sumnje, jesu i autentično lični tekstovi koji se savršeno uklapaju sa prljavim zvukom gitara. Savršena doza ljute i emotivne alternative!

 

Koncert je u klubu Kuglaš u subotu, 27. aprila, a ulaznice se kupuju na ulazu u klub Kuglaš na dan koncerta.

Donose vam majice, albume i još po nešto!

 

Spremite se, vidimo se!

 

 

 

 

 

 

cover photo: youtube screenshot

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

PREDSTAVLJEN PROGRAM 17. BELDOCS – A!

Program Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, koji će se po 17. put održati u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji u periodu od 22. do 29. maja, predstavljen je danas u Bioskopu Balkan. Prisutnima su se ispred Beldocs festivala obratili - Mara Prohaska Marković, direktorka festivala, Marko Grba Singh, umetnički direktor festivala i Igor Stanojević, selektor Beldocsa i najavili bogat filmski i prateći program kao i brojne novine ovogodišnjeg […]

today23. april 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA