Vesti

NAVY NE OBEĆAVA OBEĆAVA MNOGO DOBRU SVIRKU U KUGLAŠU!

today21. marta 2023.

Background

Bend NAVY ne obećava, naš ,,drugi omiljeni bend“ svira u klubu Kuglaš 24. marta.

Nakon ,,Tri minuta hita“, NAVY ne obećava je izbacio i video spot za singl ,,Svi pričaju o njoj“, kao video ostvarenje kojem je posvećena posebna pažnja filmskog sveta, jer je u stvaranju istog učestvovala talentovana i vredna ekipa studenata i profesora Fakuleta dramskih umetnosti. Režiju za video spot za ,,Svi pričaju o njoj“ potpisuje Jovan Mihajlović.

Momci vredno rade na materijalu za treći album i neke od pesama ćemo imati prilike da čujemo premijerno ovog petka. Pored sirove  energije uživo, ono što izdvaja ovaj bend, bez sumnje, jesu i autentično lični tekstovi koji se savršeno uklapaju sa prljavim zvukom gitara. Savršena doza ljute i emotivne alternative!

Povodom svirke, frontmen Nemanja-Navy Andrejević kaže: ,,Sviraćemo kratko i loše, a sve sa ciljem da uzmemo preterane pare uz što manje truda. Dobar provod ne obećavamo“.

Naravno da im ne verujemo ništa i radujemo se svirci u Kuglašu, 24. marta, s početkom u 21,00h.

Cena ulaza je 500 dinara.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PLANET CARAVAN JE OBJAVIO VIDEO SPOT ZA PESMU ,,ARAMAT“

Grupa Planet Caravan objavila je video spot za pesmu „Miris grada“, treći singl sa aktuelnog albuma „Aramat“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music. „Miris grada“ je ljubavna priča prenešena u surovo okruženje velikog grada. Zanesenost i zaljubljenost se sudaraju sa surovom realnošću i postaju priča o svima onima koji se bore i pokušavaju da prate svoje snove, uprkos velikim preprekama i nerazumevanju okoline. Pesma je snimana u studiju „Paradox“ u […]

today21. marta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA