Vesti

U SKLADU SA PRIRODOM I MUZIKOM NA NATURAL MYSTIC FESTIVALU

today6. jul 2022.

Background

Deveti put za redom u prelepom izletištu Ždreban pored Gornjeg Milanovca organizuje se NATURAL MYSTIC 09 – 21, 22 i 23. jula!

 ,,Ako vam reč Ždreban budi uspomene na sjajnu muziku, pozitivnu atmosferu, hiljade raspoloženih ljudi i nestvarno lepu prirodu onda znamo da je reč o jedinstvenom reggae festivalu“ kažu organizatori i dodaju da je:

– lokacija održavanja festivala je prelepo izletište Ždreban na samo 2 km od centra grada
– tri dana festivala, 20 izvođača (Jamajka, Trinidad i Tobago, Italija, Švajcarska, Austrija, Gvineja, Srbija)
– besplatan ulaz, besplatan kamp (tuševi obezbeđeni)
– kuhinja
– suvenir šop
– u subotu 23.07.2022 organizujemo program za najmlađe, muzičko – udaračku radionicu, likovna radionica za decu, animatori.

*Apel za sve posetioce festivala je da ne dolaze kolima na lokaciju već da za to koriste taxi ili da prošetaju do šume. Molba da posetioci ne unosi piće, jer je festival besplatan i tako pomognu organizaciju festivala. I da naravno čuvaju prirodu.

Istorija festivala kreće od članova muzičke grupe Jahmessenjah iz Gornjeg Milanovca koji svojim angažovanjem i entuzijazmom popularišu Afro-Reggae muziku i kulturu širom Balkana i dolaze do ideje da, nakon učešća na festivalima i organizovanja mnogobrojnih koncerata, osnuju i sopstveni festival! Natural Mystic festival je svojom pojavom 2014. godine predstavljao potrebno osveženje na Reggae muzičkoj sceni, a i danas je lek za svaku gradsku dušu i ljubitelja reggae zvuka.

Za mesto festivala odabrano je izletničko mesto Ždreban nadomak Gornjeg Milanovca koje je poznato po divnoj listopadnoj šumi ispresecanoj potocima, kao i po čistom vazduhu i prelepoj flori i fauni. U vreme SFRJ Ždreban je bilo mesto poznato po tradicionalnim prvomajskim okupljanjima radnika i sindikata. Sa ovog čarobnog mesta održavanja Natural Mystic festivala puca i nezaboravan pogled na panoramu grada.

,,Biti deo Natural Mystic festivala na Ždrebanu znači biti u skladu sa prirodom i muzikom, okružen dobrim vibracijama.“ je poruka organizatora, a ovo je line up festivala:

FOTO: Cover Natural Music Festival

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

LJUBAV KAO REMI U ANIMIRANOM SPOTU NATALEE

Natalija Rajković Nataleé već je priznata i nagrađivana na kantautorskoj sceni, a legenda o srčanim koncertima ove kantautorke prati sve njene nastupe. Aktuleni album ,,Osvesti se" naišao je na odlične reakcije, a nakon pesama ,,Prvi plan" i ,,Bebo", spot je dobila i pesma ,,Remi", još jedan favorit publike sa ovog izdanja. https://www.youtube.com/watch?v=-exEhpXzbqI Ekipa digitalne agencije "LoboHouse" nam kroz animirani spot na kreativan i duhovit način donosi svoje viđenje ove pesme. […]

today4. jul 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA