Vesti

LJUBAV KAO REMI U ANIMIRANOM SPOTU NATALEE

today4. jul 2022.

Background

Natalija Rajković Nataleé već je priznata i nagrađivana na kantautorskoj sceni, a legenda o srčanim koncertima ove kantautorke prati sve njene nastupe. Aktuleni album ,,Osvesti se“ naišao je na odlične reakcije, a nakon pesama ,,Prvi plan“ i ,,Bebo“, spot je dobila i pesma ,,Remi“, još jedan favorit publike sa ovog izdanja.

Ekipa digitalne agencije „LoboHouse“ nam kroz animirani spot na kreativan i duhovit način donosi svoje viđenje ove pesme. Istovremeno, da to ne bude sve od noviteta, pobrinuo se Nemanja Maksimović NMEE koji je udahnuo novi život ovoj numeri prilagodivši je radio formatu.

„Pesma Remi upoređuje ljubavni odnos sa kartaškom igrom u kojoj uvek jedan gubi. U ovom slučaju, bilo je više partija, a poslednja koja je presudila ozvaničava pobednika – bend Nataleé!“ – izjavila je Natalija Rajković.

U srži ove, kao i svih ostalih pesama sa aktuelnog albuma, su Natalijin glas i gitara, kao i tekstovi koji nam na autentični način prenose perspektivu mlade žene koja je svesna gde živi i sa empatijom gleda na ljude oko sebe. Njene emocije su skoro neodvojive od priče, pa i kada peva o angažovanim temama i kritikuje društvo, ona govori o ljubavi.

FOTO: Promo materijal Glitch

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,DANI KOJI IZMIČU“ – KOMPILACIJA KONTAKTA I BUNTA

,,Dani koji izmiču" je promotivna kompilacija Kontakt konferencije i predstavlja jedno od mogućih lica regionalne scene. Lice muzičkog stvaralaštva aktuelnog trenutka predstavljaju Kontakt konferencija i emisija Bunt, najdugovečnija muzička emisija javnog servisa koja neguje kulturu alternativne scene. Sa svojim autorskim numerama na promotivnoj kompilaciji ,,Dani koji izmiču" našlo se 14 aktuelnih bendova i izvođača. Album ,,Dani koji izmiču" premijerno je predstavljen u emisiji Bunt 29. juna 2022. Branka Glavonjić, autorka […]

today30. jun 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA