Vesti

,,LJUBAV I BES“ 10. I 11. SEPTEMBAR, DVE BINE, NOVOM SAD!

today9. septembra 2021.

Background

10. i 11. septembra 2021. će u Borisovom Atelje-u, na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Novom Sadu biti održano četvrto izdanje muzičkog festivala „Ljubav i Bes“!

Na ovogodišnjoj maifestaciji nastupiće petnaestak alternativnih bendova i dj-eva iz zemlje i regiona i to na dve bine (live i sound system).

U petak 10. septembra nastupaju:

Lost Propelleros i Hornsman Coyoute Sound System na live bini,

a na Sound system bini će svoju i tuđu muziku će „vrteti“:

БитРут (electro-dub-ethno)
ShowMe selecta (dubstep-chill-raggastep)
elioH (dub)
Boris Blace meets Martinees (roots, reggae), (dub low bass step)
Kick Kong (vinyl jungle)

 

U subotu 11. septembra sviraju:

Affliction
Parnepar
Torn From Earth –
De Limanos –
False Reality –
Kurve
Св. Псета

,,Ljubav i Bes je DIY (Do it yourself-uradi sam) manifestacija koju prave drugari za drugarice, drugarice za drugare…i sve one koji žele da se zabave, slušaju dobru muziku na kvalitetnom ozvučenju, u prijatnom ambijentu.
Nikako nismo zadovoljni programom koji nam nude državne institucije kulture, isto tako se grozimo tezgarskih nastupa raznoraznih cover i tribute bendova po kojekakvim klubovima, trgovima i kafanama. Nismo ni preterani fanovi „Kulturnih stanica“, kao ni firme koja ih stvara. Muka nam je od toga da zbog raznoraznih menadžera i mešetara valjani bendovi, producenti, djevi, kao i vizuelni umetnici ne dobijaju priliku da predstave svoj rad na valjan način. Jednostavno, imamo potrebu za nečim drugačijim,a to nešto drugačije, nam niko drugi napraviti neće, pa smo zasukali rukave. Ljubav i bes je nas odgovor! Pritom, da ne bude zabune, kad kazemo da je Ljubav i bes andergraund, subkulturna,manifestacija,to stvarno i mislimo. Sami dizajniramo propagandni materijal, sami montiramo i postavljamo bine, rasvetu, ozvučenje, sami čistimo smeće. Mi nismo NGO, ne finansira nas grad, ne finansira nas država, niti smo strani plaćenici.“, kaže ekipa.

Dnevna ulaznica za ovu manifestaciju košta 700. dinara i može se kupiti u kafiću Crni ovan, u centru Novog Sada.

 

FOTO: plakat, promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

THE CRANBERRIES OBJAVILI NOVI VIDEO SPOT I PLAYLIST-U U ČAST DOLORES O’ RIORDAN

Povodom 50. rođendana Dolores O’Riordan, The Cranberries su pustili u javnost novi video spot za pesmu ,,Never Grow Old" i playlist-u ,,Remembering Dolores" , sastavljenu od pesama u čijem izboru je učestvovao bend, prijatelji i njena porodica. Simbolična pesma za veliku Dolores koja sigurno neće ostariti čemu svedoči lepota i veličina njenog stvaralaštva. The Cranberries su osvojili svet 90ih godina sa preko 50. miliona prodatih ploča, a u 24 godine […]

today8. septembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA