Vesti

ACART JE OBJAVIO NOVI SINGL: ,,PA PLEŠEMO“

today17. decembar 2021.

Background

Muzičar Aleksandar Mitrović, koji nastupa pod umetničkim imenom Acart objavio je novi singl i spot za pesmu ,,Pa plešemo“. Za produkciju je, kao i do sada, bio zadužen Petar Rudić i studio Destilerija.

,,Ovo je moj najambiciozniji projekat do sada i nastavak je divne saradnje sa Petrom Rudićem i Draganom Jereminovim. Na singlu je učestvovalo tridesetak ljudi, a među njima i naš jazz pijanista Bojan Turkić koji živi i radi u Španiji. Pesmu bih definisao kao ,,Noir jazz provučen kroz pop prizmu”. Spot je snimljen u Centru za kulturu Smederevo, a rađen po uzoru na američke noir filmove iz 50-ih’“ kaže Aleksandar povodom novog singla.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

BEOGRADSKA ZIMA NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA – BELGRADE ROCKS ZA DŽ!

Centar beogradskih festivala - CEBEF i ove godine, povodom novogodišnjih praznika, priređuje raznovrsne događaje u Beogradu, u okviru “Beogradske zime”. Ove godine konačno su organizovani dani posvećeni rock i alternativnim grupama. U ponudi je zvuk koji je do sada bio ređe zastupljen u prazničnom programu, a na radost publike ova vrsta muzike je sada dobila svoje zasluženo mesto na prazničnoj sceni. U sredu i četvrtak, 29. i 30. decembra ukupno […]

today17. decembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA