Vesti

MUSIC FEST ZLATNA NIT U BOSANSKOJ KRUPI!

today13. jun 2024.

Background

Budi živ, budi slobodan, uživaaaaaaj – na Music Festu Zlatna Nit.

 

 

Trodnevni celodnevni festival ultimativne zabave i odlične muzike u srcu prirode u Bosanskoj Krupi. Doživite najbolju zabavu uz najbolje bendove regiona i sveta, u prirodnom srcu lepote i slobode, kod Grmeča, u nezaboravnoj avanturi raftinga i kupanja u Kanjonu Une, te adrenalinu hikinga i lepoti uzvisina Kanjona i ovog kraja. ZoNa zabave i uživanja počinje sa Music Festom Zlatna Nit, početkom juna, na tri stage-a, uz najbolje domaće i svetske zvijezde. Budi živ, budi slobodan. Uživaj na Music Festu Zlatna Nit.

 

photo: Zlatna Nit promo

 

Ultimativna zabava na sam početak leta čeka vas u Bosanskoj Krupi, na Music Festu Zlatna Nit, koji će ove godine po drugi put biti održan 20.-22.6., u srcu prirode u Krajini, BiH.

Music Fest Zlatna Nit prve godine postojanja pomjerio je granice sa jednim od najboljih lineupa u regiji, a stepenicu diže još više i na ovogodišnjem izdanju sa svjetski poznatim rock legendama.

Headlineri ovogodišnjeg Music Festa Zlatna Nit su Guano Apes – nemački rock bend sa svetskim hitovima poput Open your eyes i Big in Japan, sa preko 92 miliona pregleda samo na mreži Youtube. Druge legende hard rocka su škotski bend Nazareth koji po prvi put ikada svoj koncert održava u Bosni i Hercegovini, upravo na Music Festu Zlatna Nit, a najpoznatiji su po hitovima Hair of the Dog, Razamanz i Not fakin’ it. Jednako oduševljavajući Damir Urban sa bendom još je jedan od predvodnika ovogodišnjeg lineupa, čije melodije jedva čekamo čuti na Zlatnoj Niti 2024.

 

Uz Guano Apes, Nazareth i Damira Urbana, ludu zabavu i nezaboravno leto obećavaju jednako poznate rock zvezde regiona: Brkovi, Jelusick, Marčelo, Siddharta, Dolia, Konvoj i pobednici prošlogodišnjeg demo takmičenja – bend Starbridge.

Pažljivo pratite društvene mreže festivala jer detaljne informacije o svim izvođačima, programu i mnoštvu drugih iznenađenja stižu veoma skoro.

Karte sa posebnim early bird cenama su uskoro u prodaji pa vas pozivamo da budete u pripravnosti jer je prvi kontingent u veoma ograničenim količinama.

Sve novosti pratite na web stranici festivala kao i na društvenim mrežama Music Fest Zlatna Nit.

 

 

Program fesivala:

20.6.

Dolia

Marčelo i bend

Nazareth

21.06.

Brkovi

Siddharta

Damir Urban &4

22.06.

Starbridge

Konvoj

Jelusick

Guano Apes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photo: Music Fest Zlatna nit promo

 

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

DANIEL JEANRENAUD NA AIR FESTU 15. JUNA!

AIR FEST 2024. EKOLOŠKI ROK FESTIVAL 14. – 15. JUN   U okviru muzičkog dela programa AIR FEST - a predstavljamo vam internacionalnog headliner – a koji svira drugog dana festivala, 15. juna!   Daniel Jeanrenaud je istinska, živa legenda bluz i rokenrol sveta, ključna karika čuvenih The Kingsnakes; čovek na čije koncerte je dolazio Robert Plant; vrhunski muzičar zaljubljenik u rokenrol 50ih koji je poznavao Johnny Cash – a; […]

today11. jun 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA