Vesti

MUSE APELUJE NA BORBU PROTIV NASILJA

today14. januar 2022.

Background
Dvostruki Grammy dobitnici, engleski alternativni sastav Muse, vratio se potpuno novom pesmom „Won’t Stand Down“, objavljenom pod okriljem izdavačke kuće Warner Records.
Singl je producirao Dan Lancaster (Bring Me The Horizon, Enter Shikari) kao i članovi grupe Muse. Pesmu karakterišu upečatljivi rifovi i industrial distrozije, inače prepoznatljive u izrazu ovog benda. Samim tim singl „Won’t Stand Down“ je spreman za izvođenja u arenama i velikim koncertnim prostorima.

Tako snažnom zvuku doprinosi upečatljiv tekst čiji je autor frontmen grupe Muse, Matt Bellamy, koji je povodom objavljivanja albuma izjavio:

„Pesma govori o tome da se borite protiv nasilnika – bilo da je on na igralištu, na poslu ili bilo gde. Zaštitite se od prinude i sociopatske manipulacije – suočite se sa nedaćama sopstvenom snagom, samopouzdanjem i adekvatnim odgovorom na takvu vrstu agresije.”

Pesmu prati adekvatan video u režiji Jareda Hogana. U njemu je predstavljeno misteriozno biće koje izvlači energiju iz vojske mraka i time se transformiše u ogromno stvorenje.

Tokom leta bend Muse je najavio veliki povratak koncertima uz nastup na „Isle of Wight“ festivalu, što će biti prvi veliki koncert grupe u Velikoj Britaniji posle tri godine pauze.

 

Muse foto: Nick Fancher

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ELEKTRIČNI ORGAZAM SVIRA ZA SRPSKU NOVU GODINU!

Na dan kada su i osnovali bend, 13. januara, Električni orgazam održaće ekskluzivni klupski koncert u Anti Shop Elektropioniru! Orgazam se odlučio za novi beogradski nastup i kako svi oni koji su ostali bez ulaznice za koncert u Kombank dvorani ne bi bili uskraćeni za nastup najdugovečnijeg novotalasnog benda. U četvrtak, 13. januara, dočekuje se još jedna Nova godina, pa je povoda za slavlje pregršt! Ulaznice po pretprodajnoj ceni od […]

today4. januar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA