Vesti

BEND MPI(MORAM PITATI IGORA) JE OBJAVIO DIGITALNO IZDANJE ALBUMA ,,BESMISLICE“

today13. maj 2024.

Background

Novosadski bend Moram pitati Igora(!?I) – MPI objavio je digitalno izdanje albuma „Besmislice/Nem tudjak az emberek hogy van Kiki“.

Bend Moram pitati Igora(!?I) – MPI je nastao kao revival srednjoškolske sobne atrakcije iz devedesetih, kada je dvojac Zoran Injac – Igor Burić svoje pesme pisao, svirao i snimao, ne baš uvek tim redom, kao svojevrsne mix tapes.

Sad već čuvene „koronarne“ 2020. bendu se priključio Nebojša Arsić sa gitarom. Dušan Nakić je počeo da svira bubnjeve kada je Moram pitati Igora već imao snimljen svoj prvi EP „Elementarna logika“ (2021). Zatim se bendu pridružila i Dina Đilas, prvo kao prateći vokal, a kasnije i kao klavijaturistkinja. Nakon toga, sve je sve više postajalo istorija.

Nizom svirki u Novom Sadu (Boolevar Books, Ujvideki szinhaz), a zatim i u Beogradu (Zappa baza) bend je najavio objavljivanje svog drugog albuma, ovog puta LP. Za tu avanturu pridružio im se i multiinstrumentalista Lav Kovač, koji je u Studiju Kačara u Bukovcu sa MPI svirao, snimao i producirao album „Besmislice/Nem tudjak az emberek hogy van Kiki“.

Od aprila 2024. godine taj album je zvanično izdanje kuće Multimedia Music iz Beograda.

FOTO: Promo materijal / Cover

Album „Besmislice/Nem tudjak az emberek hogy van Kiki“ benda Moram pitati Igora(!?I) dostupan je na youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DEVETI STUDIJSKI ALBUM KINGS OF LEON, „CAN WE PLEASE HAVE FUN“, KONAČNO TU!

Legendarni rok sastav Kings Of Leon predstavlja svoj dugoočekivani deveti studijski album „Can We Please Have Fun“ na kom u prvi plan stavljaju uživanje i zabavu u stvaranju muzike! Izdanje sadrži devet novih numera, kao i tri već poznata hit singla – euforičnu pesmu „Mustang“ i nežnu numeru „Split Screen“, kao i snažne vokale i gitarske rifove predstavljene pesmom „Nothing To Do“. Album je ujedno i prvo izdanje sastava objavljeno […]

today10. maj 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA