Vesti

MUZIKA I PRIRODA NA ,,MOUNTAIN MUSIC FEST“ U AVGUSTU

today30. jun 2022.

Background

Prvi kontingent ulaznica za Mountain Music Fest, muzičko-planinski festival koji se ove godine održava od 12. do 14. avgusta na Divčibarama, rasprodat je, a organizatori su objavili novu cenu trodnevnih karata koje iznosi 1900 dinara.

Ulaznice za sedmi MMF moguće je kupiti na veb-sajtu festivala i prodajnim mestima tickets.rs, a broj ulaznica po ovoj ceni je takođe ograničen. U skladu sa „family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan!

Podsećamo, na ovogodišnjem MMF-u, neki od izvođača su Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF, Cotton Pickers, Vojko V, Deca Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe, DJ Goce, a organizatori najavljuju još muzičkih imena koja će ove godine nastupiti na ski stazi Crni vrh.

Pored ovih sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, kao i svake godine, pripremljen je i kvalitetan celodnevni program za sve uzraste – muzički, umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00h, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu kao i
na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Kako je bilo predhodne godine možete videti na:

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

GREMI DOBITNICI – SNARKY PUPPY – NA MUSICOLOGY SESSIONS!

Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions, nakon nezaboravnog koncerta 2019. godine! Rezervišite 3. jul za muzički događaj godine i vidimo se na teniskim terenima Kalemegdana! Musicology Sessions i ove godine dovodi svetski poznate umetnike. Nakon rasprodatih koncerata belgijskog sastava, Hooverphonic, i gostovanja italijanske pop legende raskošnog vokala, Maria Biondija, stiže nam svetski poznati kolektiv Snarky Puppy, koji su tokom svoje dosadašnje karijere osvojili i Gremi […]

today30. jun 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA