Vesti

MORTAL KOMBAT NAJAVLJUJE NAJVEĆI NOVOSADSKI KONCERT DO SADA!

today6. oktobar 2022.

Background

Otkako su ovladali velikom scenom pre više od 10 godina, grupa MORTAL KOMBAT sve pažljivije pristupa samostalnim koncertima. Njihovi nastupi su postali neponovljivi audiovizuelni doživljaji, a ne priređuju ih dovoljno često koliko bi njihova sve brojnija publika to želela. Najveći godišnji spektakl je tradicionalna Antievrovizija koju organizuju svakog proleća u Beogradu, ali sada pred sebe stavljaju novi cilj – najveći samostalni novosadski koncert do sada. Susret sa publikom u Novom Sadu zakazali su za 22. oktobar.

,,Nakon uspešnog Antievrovizijskog koncerta koji se održao na Beogradskom sajmu, rešili smo da napravimo još jedan samostalni koncert, ovog puta na Novosadskom sajmu, u Hali 2. To će ujedno biti naš najveći samostalni koncert u Novom Sadu“, objašnjava bend.

Hala 2 Novosadskog sajma je za kratko vreme postala glavno mesto susreta Novosađana, svojevrsni kulturni centar koji produkcijskim kapacitetima omogućava izvođačima da za svoju publiku prirede spektakl u svakom smislu te reči, pa je za grupu Mortal Kombat to bio sasvim dovoljan izazov da publici u ovom gradu priredi šou kojim će ispisati važnu stranicu u svojoj koncertnoj biografiji.

Na novosadskom koncertu 22. oktobra grupi Mortal Kombat će se pridružiti Bolesna štenad i Iskaz.

Ulaznice po aktuelnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na više prodajnih mesta:
SHAMROCK BAR (Novi Sad, Mite Ružića 5, od 16.00 do 00.00)
CIGLA & KRIGLA (Beograd, Dalmatinska 44, od 10.00 do 01.00)
GIGSTIX, prodajna mreža (https://bit.ly/3vwBdrH);
GIGSTIX, kupovina preko interneta (https://bit.ly/3qRBjc1)

FOTO: Marko Ristić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PROMOCIJA KNJIGE ,,1001 ROCK BISER – LUDE SMEŠNE I BIZARNE PRIČE“ TOKOM OKTOBRA

Promocije knjige „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“, uz prisustvo autora Josipa Dujmovića, biće održane u toku oktobra u Novom Sadu, Beogradu i Kragujevcu. Novosadska promocija zakazana je za 12. oktobar u 19h u SKCNS Fabrici (Bulevar Despota Stefana 5). Na promociji će govoriti autor Josip Dujmović, legendarni novinar Bogica Mijatović, radio voditelj Puniša Zeljković Billy King, direktor Instituta za savremenu muziku Srđan Stojanović kao i vlasnik […]

today6. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA