Vesti

MORTAL KOMBAT 13. ANTIEVROVIZIJU SELI U HANGAR LUKE BEOGRAD

today28. april 2023.

Background

Tradicionalna Antievrovizija grupe Mortal Kombat s godinama je rasla toliko da je u Beogradu postala poznata kao samostalni koncertni brend – festival na kojem su hedlajneri već 13 godina upravo oni, Mortal Kombat. Novo, 13. izdanje Antievrovizije, očekuje nas u subotu, 20. maja 2023.

Centralni godišnji koncert Mortal Kombata publici svake godine donese nešto novo: pored pirotehničko – audio – vizuelnog spektakla, tu je i osvajanje različitih prostora. Ovoga puta Mortal Kombat Antievroviziju seli u Hangar Luke Beograd. Biće to njihovo vatreno krštenje u ovom beogradskom prostoru, ali i još jedno mesto koje će u svoju istoriju masnim slovima upisati Antievroviziju – iako trinaestu, nikako baksuznu.

Šta će sve da gori ove godine na bini koju Mortal Kombat uvek pažljivo konstruiše za svoju publiku, ostaje uvek neizvesno do same Antievrovizije. U tom smislu bend često iznenadi i sam sebe. Ono što otkrivaju pred 13. izdanje jesu gosti koji će doprineti festivalskoj atmosferi. Pre Mortal Kombata u Hangaru će 20. maja nastupiti The Trigger i Seljačka buna.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa, kao i online na https://new.gigstix.com, a Beograđani do svojih karata mogu da dođu i u pabu ,,Cigla i Krigla“ (Dalmatinska 44).

 

Foto: Marko Ristić (naslovna) i Vedran Ševčuk. 

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

TURISTI SU DONELI JEDAN ,,POŽAR U SRCU“

,,Požar u srcu" novi je singl riječkih Turista čiji nastanak je inspirisan čitanjem scenarija za ,,Nek nam ljubav kaže sve o nama”, kratki film Kristine Barišić, takođe i rediteljke spota. Vava je potpisnik pratećeg soundtracka njenog kratkometražnog filmskog uratka koji će svetlo dana ugledati na jednom od sledećih festivala. Kao veliki poklonici rada grupe EKV, pri nedavnom beogradskom susretu s bubnjarom Firčijem (Ivan Fece), Iva (Močibob) i Vava (Simcich) pitali […]

today26. april 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA