Vesti

HOLANDSKI MORGENDUST STIŽE U FEST OVE NEDELJE!

today28. april 2023.

Background

Holandski bend Morgendust nastupiće prvi put u klubu Fest u Zemunu u nedelju, 30. aprila.

Muzika grupe Morgendust je mešavina alternativnog roka, popa, post-panka uz malo 80ih, koja stvara unikatni i upečatljiv zvuk. Njihove pesme su introspektivne i provokativne i nose teme o žudnji, gubitku i samootkrivanju. Višeslojnost i eksperimentisanje benda Morgendust daje njihovoj muzici osećaj kompleksnosti i dubine, čineći slušanje njihove muzike zaista imerzivnim iskustvom.

Bend je oformljen 2018. godine, a već naredne godine objavili su dva video singla i EP „Storm Will
Come“. Globalna pandemija pokvarila je njihove prvobitne planove za 2020. i 2021. godinu, ali su u tom periodu, uglavnom u izolaciji, snimili i objavili 4 singla: „Alien“, „Sundays“, „Hands“ i „Easy Way Out“. Intercontinental Music Awards dodelili su im 2021. godine nagradu „Best of Europe“ u kategoriji European Rock.

Dugoočekivani debi album „Morgendust“ objavili su početkom 2023. godine. Nastup u klubu Fest deo je njihove aktuelne „New Land“ turneje.

„Prijatelji već neko vreme, muzički potkovani i dovoljno stari da ispričaju priču ili dve. Pored toga, dovoljno poznaju sebe i imaju dovoljno iskustva na bini da shvataju da ’ostati zauvek mlad’ nije ultimativni cilj.“

Morgendust obećavaju odličnu svirku u klubu Fest i pozivaju vas da dođete u Zemun 30. aprila!
Ulaznice će biti dostupne na veče koncerta po ceni od 600 dinara.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

THE TRIGGER I GOATMARE & THE HELLSPADES OBEĆAVAJU METAL HOROR PANK OKRŠAJ U PANČEVU!

Metal scena čini ovo proleće mnogo življim, a prilika da konačno padne i dobar slem je tu, metal/horor/punk veče sledi 29. aprila, u 21:00, na bini Apolo Dvorane, u Pančevu, jer The Trigger i Goatmare & the Hellspades planiraju ozbiljan okršaj, lepim povodom. Bend The Trigger slavi jubilej - 10. godina od izlaska albuma ,,Ex" koji su obeležili na baš prikladan način čuvajući, čini se, najbolju obradu (bonus traku) za zaokruživanje ovog vremeplova. […]

today28. april 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA