Vesti

,,SUPERMODEL“ MåNESKINA PO UGLEDU NA DEVEDESETE

today14. jun 2022.

Background

Nakon izlaska singla “Supermodel” i njegovog premijernog izvođenja u finalu Evrovozije, Måneskin su sada otkrili istoimeni video spot, kojeg su snimili u Londonu!

Spot su režirali Bedroom projects i Ben Chappell (Arctic Monkeys), dok je bend odeven od glave do pete u Gucci.

Spot kombinuje estetiku Tarantinovih i Hičkokovih filmova, dok se glavnoj junakinji ređaju katastrofe jedna za drugom. Da bi se dočarao što željeni vizuelni efekat, spot je snimljen “Super 16” kamerom.

,,Spotom “Supermodel” odajemo počast filmovima ’90-ih, kao štoi su “Run Lola Run”, “Reservoir Dogs” ,”Pulp Fiction”, ali i holivudskim filmovim ’50 godina prošlog veka. Nakon početne ideje, blisko smo sarađivali sa Benom da bi što efektnije dočarali omiljene scene iz omiljenih nam filmova. Silno smo se zabavili u Londonu, osećali smo se kao zvezde nekog detektivskog B filma” , izjavili su Måneskin.

FOTO: Francis Delacroix

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

GLASAJTE ZA NOVI DIZAJN ROCK RADIO MAJICE!

Došlo je vreme glasanja za novi dizajn Rock Radio majice! Rok za glasanje je 12. jun. Predlog koji dobije najviše glasova štampaćemo na majicu Rock radija narednih godinu dana! Pobednički dizajn ćemo znati u ponedeljak, 13. juna, a nagrada autoru koji pobedi je Rock komplet: majica, šolja, krigla, platnena vreća, bluetooth zvučnik! Glasanje je moguće na više načina: ▪ SMS ili viber 𝟎𝟔𝟔/𝟏𝟎𝟒-𝟏𝟎𝟓 ▪ E-mail: 𝐦𝐚𝐣𝐢𝐜𝐚@𝐫𝐨𝐜𝐤𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨.𝐫𝐬 ▪ Rock Radio 𝐀𝐏𝐏 A […]

today10. jun 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA