Vesti

MMF ZNAČI MOUNTAIN MUSIC FEST – VIDIMO SE NA PLANINI!

today11. avgust 2022.

Background

Sedmo izdanje Mountain Music Festa biće održano u vikendu pred nama, od 12. do 14. avgusta na ski stazi na Divčibarama. Kao prvi planinski butik festival na ovim prostorima, Mountain Music Fest će i ove godine okupiti ljubitelje prirode i kvalitetnog zvuka, koji će imati prilike da čuju 20 izvođača domaće i regionalne muzičke scene.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, kada će nastupiti Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF i Musical Doctors, dok je drugog dana, odnosno u subotu, 13. avgusta, glavna bina rezervisana za Cotton Pickerse, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, na Breza bini će izvođači biti Mutanti, a na Vinilu ploče vrte dvojac iz portugala  Funkamente, Peppe, DJ Goce i momci iz White City Soul-a.  Na nedeljnom MMF afterday do 18.00 časova, muziku će puštati Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.

Kao i proteklih godina, organizatori su spremili bogat program za posetioce različitih uzrasta – za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

Za sve koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je i besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

Ulaznice su dostupne na tickets.rs prodajnim mestima, kao i na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

I da… MMF je pet friendly ❤️

Foto: Promo

 

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

POZNATA SATNICA ROCK VILLAGE FESTIVALA 12. I 13. AVGUSTA 2022.

Rock Village Festival će se posle dve godine pauze ponovo održati u Banatskom Sokolcu ​- u petak i subotu, 12. i 13. avgusta 2022. Ulaz na festival je besplatan, kao i svih prethodnih godina, a biće besplatan i kamp koji se organizuje u okviru festivalskog prostora. Poznata je i satnica nastupa bendova koji će obeležiti novo izdanje Rock Village-a. Petak, 12. avgust: 20:00 - 20:30 Stvor 20:45 - 21:15 Stereo Deficit (Arctic […]

today9. avgust 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA