Vesti

MITSKO BIĆE I KINESKI RESTORAN PREDSTAVLJAJU VEOMA ZANIMLJIV VIDEO ZA PESMU ,,SA TOBOM“

today22. maj 2023.

Background

Jovan Ilić, koji se krije iza alijasa Mitsko Biće predstavlja već peti singl sa predstojećeg kolaborativnog EP izdanja. On je rođen u Beogradu 2001. godine, završio je Srednju školu za dizajn, a nakon toga upisuje Filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon nastupanja u nekoliko bendova, 2020. godine osniva novi projekat pod nazivom Mitsko Biće. Kao predgrupa je svirao Velikom preziru u klubu Drugstore prošle godine. Jovanova najveća interesovanja su uglavnom vezana za muziku, spotove ali i dokumentarni film.

Koautor i ove numere ,,Sa tobom” sa zajedničkog EP izdanja, ,,Tužne pesme u slatko kiselom sosu”, je Ognjen Bošković (aka Kineski Restoran) iz Beograda. Školovao se u X gimnaziji na bilingvalnom jezičkom smeru, a posle upisao Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Od malih nogu je težio ka vizuelnim umetnostima i svakom drugom vidu kreativnog izražavanja. Ognjen se bavi grafičkim dizajnom, ilustracijom, kao i naravno muzikom. Projekat Kineski Restoran osnovao je 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem – gitaristom mladog hardkor benda Neven. ,,Volim da crtam i nemam život“, rekao je Ognjen u nekom trenutku u svom životu i to je glavna rečenica kojom bira da se predstavi. Produkciju numere je radio Andrej Mladenović, a Boris Milanović aranžman.

Pesma ,,Sa tobom” je dostupna na svim streaming servisima: https://MitskoBice.lnk.to/Satobom.

Režiju za sjajan video spot Mitskog bića i Kineskog restorana potpisuje sam Jovan Ilić, dok je direktor fotografije bio Miloš Radovanović i prikazuje svet jednog mladog mitskog bića koje se suočava sa raznim iskušenjima. Uz pratnju svog malog puža ovo mitsko biće prolazi kroz sve ove prepreke.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SHE PAST AWAY – NOVI DATUM I NOVA LOKACIJA BEOGRADSKOG KONCERTA

Zbog nesrećnih i nepredviđenih okolnosti She Past Away neće moći da putuje u Beograd, kao i na ostale datume predstojeće mini turneje, stoga su iz organizacije primorani da pomere ovaj koncert na novi datum i novu lokaciju – 22. septembra 2023. u Zappa Bazi. Ulaznice za koncert sa novim datumom mogu se kupiti online preko Gigs Tix - a i njihovih fizičkih mesta po pretprodajnoj ceni od 2600 dinara. Ulaznice […]

today18. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA