Vesti

MITSKO BIĆE I KINESKI RESTORAN PREDSTAVLJAJU VIDEO SINGL ,,BILO NEKAD“

today28. decembar 2022.

Background

Jovan Ilić, koji se krije iza alijasa Mitsko Biće predstavlja treći singl sa predstojećeg kolaborativnog EP izdanja, a do sada su objavljene dve pesme ,,Intro” i ,,Vremeplov”.

Jovan je rođen u Beogradu 2001. godine, završio je Srednju školu za dizajn, a nakon toga upisuje Filmsku i televizijsku režiju na
Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon nastupanja u nekoliko bendova, 2020. godine osniva novi projekat pod nazivom Mitsko Biće. Kao predgrupa je svirao Velikom preziru u klubu Drugstore ove godine. Jovanova najveća interesovanja su uglavnom vezana za muziku, spotove ali i dokumentarni film.

Koautor sve tri pomenute numere sa zajedničkog EP izdanja imena ,,Tužne pesme u slatko kiselom sosu”, je Ognjen Bošković (aka Kineski Restoran) iz Beograda. Školovao se u X gimnaziji nanbilingvalnom jezičkom smeru, a posle upisao Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Odmalih nogu je težio ka vizuelnim umetnostima i svakom drugom vidu kreativnog izražavanja.
Ognjen se bavi grafičkim dizajnom, ilustracijom, kao i naravno muzikom.

Projekat Kineski Restoran osnovao je 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem – gitaristom mladog hardkor benda Neven.
,,Volim da crtam i nemam život“, rekao je Ognjen u nekom trenutku u svom životu i to je glavna rečenica kojom bira da se predstavi.

FOTO: Strahinja Vukić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

CARDINAL POINT SU POBEDNICI B.A.R.F. 11!

U nedelju veče je u sali Amerikana Doma omladine Beograda održano jedanaesto izdanje Beogradskog autorskog rok festivala BARF 11. Prvu nagradu festivala osvojio je bend Cardinal Point iz Vranja! FOTO: Mihailo Veličković „Možemo da kažemo da smo na najbolji mogući način započeli drugu deceniju Beogradskog autorskog rok festivala!“ kažu organizatori i dodaju: „Sjajni nastupi više nego odličnih bendova (takmičarskih i revijalnih) i fantastična publika koja je došla da pruži podršku […]

today27. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA