Vesti

MILE KEKIN TRIO STIŽE U FEST 9. DECEMBRA

today2. decembra 2022.

Background

Mile Kekin trio nastupiće u petak, 9.decembra od 21h u klubu Fest u Zemunu!

Druženje sa Miletom Kekinom u Festu polako prelazi u tradiciju kojoj se raduju i on i njegova beogradska publika. Ovog puta nam dolazi sa svojim triom. Zajedno sa njim na bini će biti multiintrumentalisti Mark Mrakovčić na akustičnoj gitari i perkusijama, i Danko Krznarić na klavijaturama i električnoj gitari.

Mile Kekin Trio je poluakustični sastav sa kojim izvodim pesme iz svih perioda mog tridesetogodišnjeg autorskog rada. Publika će imati prilku da čuje pesme Hladnog piva kao i sa mojih samostalnih albuma ali i neke kompozicije koje će se naći na mom sledećem albumu“ kaže Mile Kekin i dodaje: „Namera mi je da u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi sa manje decibela zabavim publiku ne samo svirkom već pogledom iza kulisa poznatih pesama, za one koje zanima zašto baš Njeno ime provlačim kroz rime, zašto baš Reno 4, a ne recimo Mercedes ili Zastava 101 ili zašto sam napisao pesmu za Malu a ne za malog.“

Mile Kekin nedavno je objavio prvi singl i ilustrovani spot „Mala“ kao najavu svog novog albuma, koji trenutno priprema i pojaviće se na proleće 2023. godine. Frontmen benda Hladno pivo, koji je ove jeseni na neodređeno obustavio rad, započeo je novo poglavlje u samostalnoj karijeri pesmom i slikovnicom koja je direktno inspirisana njegovom desetogodišnjom ćerkom. Kekin kaže da je poruka njegove pesme da je ,,savršenost ne samo lažna nego i dosadna“. ,,Voleo bih da ova pesma, bilo kroz slikovnicu, bilo kroz stihove dopre do klinki i klinaca, koji su danas, puno više nego u moje vreme Pipi Duge Čarape, kroz društvene mreže, aplikacije i filtere lepote izložene pritisku da moraju u svakom trenutku izgledati savršeno“, rekao je muzičar.

Na koncertu u Festu, najavljuje Mile, moći će da se kupi i slikovnica „Mala“, ali i vinili i CD njegovog prethodnog albuma „Kuća bez krova“.

„Veselim se koncertu kao i druženju za šankom nakon svirke!“ dodaje Kekin i poziva ljude željne dobrog raspoloženja i dobre svirke da dođu u klub Fest 9. decembra!

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest po ceni od 1400 RSD. Na veče koncerta, ulaznice će koštati 1600 RSD.

FOTO: Mile Kekin Trio Plakat

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

CRNA LISTA, BEOGRADSKI PUNK, U BISTROU ,,MALI PIJAC“

Grupa Crna lista je nedavno objavila svoj prvi albuma koji je upravo izašao i na vinilu. Izdanje će biti koncertno predstavljeno 4. decembra u bistrou „Mali pijac“ (Karađorđeva 61) od 20 časova. Nakon četrdeset godina originalni članovi koji su sa svojim inicijalnim bendovima prve snimke objavili na kompilaciji „Artistička radna akcija“, sakupili su se i pod nazivom Crna lista iznova snimili svoje pesme. Iskusniji, savršeno usvirani, sa istim žarom i […]

today2. decembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA