Vesti

MILE KEKIN TRIO NA NEŠTO DRUGAČIJI NAČIN U ,,FEST“-U!

today20. septembra 2021.

Background

Mile Kekin Trio nastupiće u nedelju, 26.septembra od 21,00h u klubu FEST u Zemunu, a kao odgovor na pitanje ,,Zašto i čemu Trio kad imam Hladno pivo?“ Mile Kekin dao je iscrpan odgovor:

Namera mi je da za razliku od velikih koncerata s’ puno decibela ovde i ja budem malo tiši i opuštenije komuniciram s publikom. Mile Kekin Trio varijanta zato na trenutke podseća na kabare sa stand up delovima a kad se ja latim gitare i na slapstick komediju.

Mile u toku nastupa objašnja pozadinu pesama, način na koji su nastale i zašto ih je napisao:

Možda uz put nenamerno otkrijem i pokoju tajnu zanata kako bi i vi, draga publiko, jednog dana mogli da napišete svoj prvi hit.

 U sat i po svirke, Mile Kekin Trio odsviraće neke klasike Hladnog Piva u izvornim verzijama, neke pesme sa svog solo albuma ali i „neke nečuvene megahitove“.

Pored Kekina na bini su multiinstrumentalista Danko Krznarić, a na perkusijama i bubnjevima je Damir Šomen.

 Zato, ako ste za ugodno druženje svratite 26.septembra do još ugodnijeg Fest-a“ dodaje Mile Kekin.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,DEAD CAN DANCE“, PONOVO U BEOGRADU, NA PROLEĆE 2022. GODINE!

Dead Can Dance se vraća beogradskoj publici 12. maja 2022. godine! Nakon izuzetno uspešnog prvog susreta u našoj zemlji 2019. godine, novi koncert održaće se u Štark Areni. Domaća publika će, dakle, još jednom imati priliku da uživa u bezvremenom i magičnom zvuku ove nesumnjivo najznačajnije svetske world music grupe, a po mišljenju mnogih i jedinstvenog muzičkog fenomena i to u specijalnoj konfiguraciji Štark Arene, nakon 40 godina postojanja grupe. […]

today20. septembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA