Vesti

,,RATNIK SVETLA“ JE NOVI VIDEO SINGL MILETA KEKINA

today15. marta 2023.

Background

Stigao nam je pravi „Ratnik svjetla“ u liku i delu Mileta Kekina!

Drugi singl sa nadolazećeg Kekinovog albuma kojim najavljuje povratak žestokom zvuku i otrovno angažovanoj lirici.

„’Ratnik svjetla’ je stigao da ti za smešnu cenu od jednog klika podari rendgen oči kojima ćeš raskrinkati tajne centre moći, jer zašto bi ti bio pijun, samo jedan od milion kad možeš biti Ratnik svetla i Božja metla.“ – kaže Mile i dodaje:

,,Ova urnebesna trominutna crna komedija u režiji maestra Filca pokazuje Ratnika svetla u punom radnom zanosu. Zato, ako se želiš osloboditi terora doktora i profesora, želiš biti faktor bitni evo ti link, a ti samo klikni.“

„’Ratnik svjetla’ će dokazati da sve činjenice mogu biti alternativne dok su laži uvek profitabilne. U vremenima kada algoritmi, ali i mediji isti prostor daju šarlatanima i stručnjacima, svako može biti svašta, granica je samo mašta.“ – zaključuje Kekin.

Novi album koji Kekin sprema pojaviće se ovog proleća kada i kreće na točkove sa svojim novim petočlanim bendom sa kojim sprema novu turneju i opsežan repertoar koji će uključivati pesme iz svih perioda njegove tridesetogodišnje karijere.

FOTO: Marina Uzelac

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SUNSHINE GORI! NOVIМ SPOTOM ZA PESMU ,,FRKA GORI“ BEND NAJAVLJUJE NOVI ALBUM

Samo što su obeležili ,,30 'dina na betonu" velikim rasprodatim beogradskim koncertom, Sunshine je objavio novu pesmu i spot. Nadahnuti novom energijom koju im je publika bezrezervno pružila na velikom slavljeničkom koncertu u Domu omladine Beograda, nisu dugo čekali da ih časte novim singlom i spotom i da dignu frku pred festivalsku sezonu. Novi pesma ,,Frka gori" treća je najava albuma koji Sunshine planira da objavi do jeseni. Snimljen je […]

today14. marta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA