Vesti

URNEBESNA, APOKALIPTIČNA, ALI ,,ZUBIĆ VILA“! IZAŠAO JE NOVI SPOT MILETA KEKINA

today28. juna 2023.

Background

Mile Kekin je ,,skinuo“ još jedan singl sa nedavno objavljenog, odličnog i vrlo hvaljenog albuma ,,Nježno đonom“. Radi se o pesmi „Zubić vila“, koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku.

To je najzabavnija apokaliptična pesma ikad napisana, a mogla bi se opisati kao lekovito blesava kompozicija o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera.

„Zubić vila“ je pesma koja je posebna po mnogo čemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jednoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin!

„Mislim da dečija naivnost i najbolje ocrtava glupost nas odraslih“ – komentarisao je Mile.

Svoju glumačku i pevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac i pesmi dala poseban finalni poen, a je li „Zubić vila“ napokon dobila krila pogledajte u urnebesnom spotu koji je režirao Mark Mrakovčić.

„Spot potpisuje producent albuma ‘Nježno đonom’ i član mog novog sastava Mark Mrakovčić koji se pri izradi uveliko služio AI programima, jer veruje da veštačka inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske.“, rekao je Mile Kekin.

Album „Nježno đonom“ slušajte na svim digitalnim servisima: https://bfan.link/njezno-donom

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

RITAM NEREDA KREĆE U PROMOCIJU ALBUMA „NOVO DOBA“!

Novosadski bend RITAM NEREDA objavio je spisak nastupa na kojima će promovisati novi studijski album „Novo doba“ i najavio velike koncerte u Novom Sadu, Beogradu, NIšu, Banja Luci, Zagrebu i mnogim drugim gradovima u regionu i van njega. Bez sumnje jedan od najistrajnijih bendova na našoj muzičkoj sceni najavio je koncerte na kojima će promovisati album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom. Album je objavljen […]

today26. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA