Vesti

MILAN MLADENOVIĆ MEMORIJAL – DECA IZ VODE SA ŽIKOM TODOROVIĆEM U ZAPPA BAZI

today24. oktobar 2023.

Background

Tradicionalni beogradski koncert povodom obeležavanja godišnjice smrti Milana Mladenovića, Deca iz vode /EKV tribute band project/ održaće 5. novembra u 20h u klubu Zappa Baza. Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, poznati glumac i nekadašnji bubnjar EKV-a od 1987. do 1990. godine!

Žika je sa Milanom, Magi i Bojanom snimio dva studijska albuma: „Ljubav“ i „Par godina za nas“. Pesme „Zemlja“, „Krug“, „Srce“, „Ljubav“, „Par godina za nas“, „Pored mene“, „7 dana“ i „Sinhro“ su dominirale top listama i taj period se smatra najuspešnijim periodom u radu Ekatarine Velike. Pre toga je svirao bubnjeve u Disciplini Kičme, a muzičku karijeru počeo u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa. Sa EKV-om je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost, a nakon toga je povremeno sarađivao i sa drugim velikim bendovima sa domaće scene – Partibrejkers, Električni Orgazam, Kazna za uši... Ipak, u nekom trenutku posvetio se isključivo glumi i iza njega su brojne uspešne uloge i poznatim filmovima i serijama.

Nakon pauze od 5 godina kad je gostovao Deci iz vode na dva rasprodata koncerta u Dorćol Platzu, svi zaljubljenici u pesme EKV-a moći će ponovo da ga vide, čuju i pozdrave uživo – Žika će sa Decom iz vode odsvirati nekoliko pesama!

FOTO: Promo materijal / Zappa baza

Na repertoaru Dece iz vode su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet najboljeg i najvernijeg originalu EKV tributa koji je postojao, a u tome im pomaže i nekoliko bivših članova EKV-a (Žika, Tanja, Raka, Bole) sa kojima sarađuju i koji su im često gosti na koncertima.

Srđan Žika Todorović pozvao je i fanove grupe EKV da se pridruže njemu i Deci iz vode 5. novembra u Zappa Bazi, pogledajte video ovde.

Ulaznice po ceni od 1000 RSD i pretprodaji su u Zappa Baru (Kralja Petra 41) i Yugovinyl store-u (Cetinjska 15), a mogu se rezervisati preko facebook eventa. Sedam dana pre koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 1200 RSD, a ukoliko ih ostane, na dan koncerta cena ulaznice biće 1500 RSD. Broj karata je ograničen.

FOTO: Promo materijal Zappa Baza

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VATRA STIŽE DA RAZGORI BEOGRAD I NOVI SAD PONOVO!

Nakon tehničkih problema zbog kojih je datum koncerta popularnog hrvatskog benda Vatra pomeran čak dva puta, treća sreća im se smeši! Sada je definitvno, Ivan Dečak zajedno sa svojom grupom Vatra KONAČNO stiže 21. decembra u novosadski klub Gerila. Dan kasnije, 22. decembra Vatra će održati koncert i u beogradskom klubu Zappa Baza. FOTO: Dizajn/ Alek Ako uzmemo u obzir gradaciju njihove popularnosti među Novosađanima i Beograđanima, na ovim koncertima […]

today24. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA