Vesti

,,MICKA LIFA“ OVOG VIKENDA DRŽI KARDIO U KUGLAŠU

today10. decembar 2021.

Background

Rep/trep/hip hop izvođač iz Novog Sada, pod umetničkim imenom Micka Lifa, nastupiće ove subote, 11.decembra u beogradskom klubu Kuglaš.

Kao podršku na nastupu najavljuje ekipu u sastavu: Rcallz Baboon, Kene Beri, Nihil i XO Rade.

„SAVE THE DATE!“ kaže Micka Lifa i dodaje da jedva čeka svoj prvi nastup u Kuglašu:

„Pripremite energiju za topljenje u kardio stilu, jer moji fenomenalni gosti Rcallz Baboon, Kene Beri, Nihil ,XO Rade i ja imamo vrlo uzbudljiv kontent za vas!“

Micka Lifa ima 28 godina, diplomirani je grafičar na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a trenutno je apsolvent master studija na odseku Konzervacija i restauracija kulturnog nasleđa. Bavi se stvaralaštvom i humanim radom, kroz različite medije. Radi u srednjoj školi kao profesor likovne kulture i grafičkog dizajna, a periodično je u funkciji spoljnjeg saradnika u Pokrajinskom zavodu za zaštitu spomenika kulture.

Pored toga, bavi se rep/hip hop/trap muzikom od 2015. godine. Sve numere možete pronaći na youtube kanalima izdavačkih kuća ‘‘Unija TV“, “IDJ Tunes“, “Klinika“ i “Fuck Your Dreams”.

Od 2015. do 2021. godine zabeležila je nastupe na nekim festivalima većih razmera poput “Kiez Contest“, Berlin – 2019 ili “Dodji na Amfi“, Amfiteatar, Niš – 2019.

Takođe, nastupala u klubovima širom Srbije („Apolo dvorana“ u Pančevu, „Paradiso, „Hala 6“, „MAD Club“, „KC LAB“ i „Shamrock Bar“ u Novom Sadu)

Delila je binu sa mnogim izvođačima iz Srbije i regiona, među kojima su Struka, Fox, Surreal, Spejs Noksi, Prti Bee Gee, ISKAZ, Sky Wikler, Bvana Herbalajzer THC i mnogi drugi.

Ulaznice za nastup biće dostupne na ulazu u klub Kuglaš, po ceni od 500 dinara.

FOTO: Promo materijal Kuglaš

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KIŠOBRAN SLAVI 13. ROĐENDAN!

U subotu, 11. decembra, u prostoru kluba Drugstore Kišobran slavi 13. godina postojanja i rada na beogradskoj sceni! U goste nam stiže BSS iz Amsterdama zajedno sa predstavnicima iz YES kolektiva (Stevie Whisper i ANDRIA), pored omiljenih Kišobran DJ-eva na glavnoj bini nastupaju Tam i Ghetto University, ekipa iz B.R.O. osvaja secret chambers, a Disko Buvljak pojačan Šćepinim Vragolijama i Lutonom kontrolišu hodnik i IceCreamBooth. Pozivamo Vas da nam se […]

today9. decembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA