Vesti

MICHAEL KIWANUKA O JAČINI DUHA U NOVOJ PESMI ,,BEAUTIFUL LIFE“

today20. oktobar 2021.

Background

Nakon veoma interesantnih osamnaest meseci za njega i prekinute turneje usled pandemije, britanski kantautor Michael Kiwanuka se novom muzikom vraća sigurniji nego ikada i predstavlja novi singl pod nazivom „Beautiful Life“. Numera je nastala u procesu stvaranja njegovog četvrtog studijskog albuma.

Orlando von Einsiedel, Oskarom nagrađivani britanski reditelj, je pozvao muzičara i pitao ga da da pruži svoj doprinos novom dokumentarnom filmu „Convergence: Courage In A Crisis“. Odgovor je bio potvrdan, te je „Beautiful Life“ postala glavna numera filma koji je od danas dostupan na Netflix platformi.

„Ova pesma govori o osećaju koji ukazuje na to da se u ljudskom duhu nalazi prava snaga kada pokušaš da vidiš lepotu, čak i u teškim situacijama. Želeo sam da razmislim o tome i pitao sam se kakav bi život bio da ga živim po tom principu. Šta god da ljudi osete slušajući numeru je u redu sa mnom, ali ono što sam ja pokušao da emitujem kroz muziku je osećaj prkosa, osećaj snage koja vodi kroz nevolje“, kaže Kiwanuka o svom novom izdanju.

Pored ove numere objavljena je i pesma „All My Life“, koja je takođe deo novog dokumentarca. Michael Kiwanuka se na proleće 2022. vraća na britanski deo turneje kako bi svoji obožavaocima podario izvođenja pesama sa voljenog albuma „KIWANUKA“, ali i novih numera koje će tek osvojiti njihova srca.

FOTO: Jodie Canwell

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MARKO LOUIS U SLUŽBI LEPŠEG ODRASTANJA SA PRVIM DEČIJIM ALBUMOM!

Marko Louis je nedavno objavio svoji prvi dečji muzički album, sa sedam potpuno novih pesama za decu. Naziv albuma je ,,JA SE ZOVEM SLON” i objavljen je u saradnji sa izdavačkom kućom Lampshade Media. Tata Dime i Zole, koga svi znamo kao Marko Louis, objavio je razdragani album, a osim što je razdragana, ovo je i jedna razigrana priča o glavnom junaku, Slonu, koji smatra da je najveći, najlepši i […]

today20. oktobar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA