Vesti

OVOG FEBRUARA SLAVIMO BOBA MARLEY-A I DENNIS BROWN-A UZ MELLOW MOOD I TOMBOLU ,,OVERJAM“ FESTIVALA!

today9. januara 2023.

Background

Vlada Jamajke je zvanično proglasila februar za Reggae mesec kada se širom sveta održava bezbroj događaja u čast dvojice najvećih ikona ovog žanra, Bob Marley-ja i Dennis Brown-a.

Srbija je oduvek negovala ovu tradiciju, ali ovog puta očekuje nas fenomenalan koncert svetske Reggae senzacije i veoma popularnog italijanskog benda Mellow Mood koji će u sklopu svoje “Manana” turneje posetiti i Beograd 02. februara. Pored njih kao lokalna podrška nastupiće nezamenljivi Hornsman Coyote i Jahmessenjah Soundsytem.

Ukratko, veoma posebno Reggae veče koje se nikako ne propušta!

Prvi kontigent ulaznica možete kupiti isključivo u Zappa Baru ali će uskoro biti omogućena i online prodaja o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Ovaj koncert je ujedno i velika šansa za sve posetioce da učestvuju u tomboli i osvoje 2 kompletne festivalske ulaznice (sa uključenim kampovanjem) za popularni reggae festival u Tolminu (Slovenija) pod nazivom OverJam!!!

Ekipa Overjam festivala sa ponosom podržava reggae scenu u Srbiji i raduje se što će sa svim ljubiteljima reggae muzike koji žive u Srbiji podeliti neverovatan ambijent reke Soče koji obiluje prirodnim lepotama i istorijskim znamenjem.

Ove godine, OverJam će u istočnu Evropu dovesti velika imena kao što su: Barington Levy, Anthony B, Seun Kuti, King Jammy, zajedno sa lokalnim legendarnim sastavom Dubioza Kolektiv, kao i mnogim drugim velikanima koji će tek biti objavljeni i potvrđeni.

Takođe, JahMessenjah Sound System će po sedmi put predstavljati srpsku reggae zajednicu i podržaće ovaj veliki događaj u Beogradu.

Informacije i ulaznice: overjamfestival.com

 

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PRIJAVITE SE ZA SEDMI BUNT ROK FESTIVAL

Otvoren je konkurs za sedmi Bunt rok festival – takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora, koje organizuju emisija Bunt i RTS. Konkurs će trajati 43 dana i svi zainteresovani muzičari i autori iz Srbije, mogu poslati pesmu u trajanju do četiri minuta, tekst pesme, biografiju i fotografiju benda na e-mail adresu buntrokfestival@gmail.com ili na poštansku adresu Radio televizije Srbije (RTS, ul. Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom: „Bunt rok festival […]

today9. januara 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA